FB pixel TP pixel
Kameňák 2
Kameňák 2

Kameňák 2

Kameňák 2
Česko | 2004 | Kameňák | Komedie | Situace | 100 minut

Kameňák 2, inspirovaný opět známými i méně známými kameňáky, přímo navazuje na první díl, který končí vytrysknutím modrého erektivního pramene ze skály na zámku v Kameňákově. Zázračný vliv modrého pramene na potenci způsobí v městečku nebývalý poprask a jeho blahodárnou sílu okusí i stará Kropáčková...

Kameňák 2, inspirovaný opět známými i méně známými kameňáky, přímo navazuje na první díl, který končí vytrysknutím modrého erektivního pramene ze skály na zámku v Kameňákově. Zázračný vliv modrého pramene na potenci způsobí v městečku nebývalý poprask a jeho blahodárnou sílu okusí i stará Kropáčková. Jak náhle se však pramen objevil, tak i zmizel. Ale zmizel opravdu? A kam? To ví nejlépe zákeřná babka Kropáčková, která se v druhém dílu stává postrachem mladých mužů v městečku. Ti končí na policejní stanici coby oběti znásilnění a následně pak v péči doktorky Heleny na psychiatrii. Na policejním náčelníkovi Pepovi Novákovi je, aby tyto neuvěřitelné události vyšetřil, tím spíš, že oběťmi chtivé babky se stávají i jeho podřízení. Zmizení modrého pramene lukrativního předmětu podnikání nedá spát ani místním mafiánům. Všechny stopy vedou neomylně do domku Kropáčkové v podzámčí.

Hrají: Václav Vydra, Jana Paulová, Martin Maxa, Helena Vondráčková

Režie: Zdeněk Troška

IMDb  25 % Kinobox  34 %

Sleduj Kameňák 2 celý film zdarma

Pusť si Kameňák 2 online hned zdarma na Filmtoro.



Kameňák 2 online

Sledovat Kameňák 2 online můžeš na České kino, Filmy česky, Kinobox. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Kameňák 2 online, zda je ke stažení a zda má Kameňák 2 dabing nebo titulky.

České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
Filmy česky
Filmy česky
od 22. 3. 2023
Zdarma
Kinobox
Kinobox
od 5. 6. 2023
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Kameňák 2 zajímavosti

Tržby v českých kinech
33 809 902 Kč
Návštěvnost v českých kinech
400 848 diváků

Kameňák 2 recenze a hodnocení

 Tomáš Vyskočil
Tomáš Vyskočil
01.01.2016 1:00:00

Skoda ze tu nejde nula.

 10 %
Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes

Zázračné zmrtvýchvstání kdysi uhrančivého vypravěče Zdeňka Trošky se znovu odkládá, Kameňák 2 je filmařsky stejně unavený jako ten předchozí....   Celá recenze

 10 %

Ve filmu Kameňák 2 hrají Václav Vydra, Jana Paulová, Martin Maxa, Helena Vondráčková.

Film Kameňák 2 režíruje Zdeněk Troška.

Film Kameňák 2 má 100 minut.

Film Kameňák 2 vidělo v českých kinech 400 848 diváků.

Film Kameňák 2 můžete vidět na České kino, Filmy česky, Kinobox.

Film Kameňák 2 je online na České kino, Filmy česky, Kinobox, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.