FB pixel TP pixel
Who Will Write Our History?
Who Will Write Our History?

Kdo bude psát naše dějiny

Who Will Write Our History?
USA | 2018 | Dokumenty | Holocaust | 95 minut

„Nepotřebujete zbraně, abyste bojovali. Můžete bojovat papírem a perem. To byla jedna z nejefektivnějších forem odporu. Zanechat časové kapsle, které vypoví: Nepovedlo se vám nás zabít.“ Americké dokudrama Kdo bude psát naše dějiny vypráví příběh tzv. Ringelblumova archivu, utajené skrýše několika t...

„Nepotřebujete zbraně, abyste bojovali. Můžete bojovat papírem a perem. To byla jedna z nejefektivnějších forem odporu. Zanechat časové kapsle, které vypoví: Nepovedlo se vám nás zabít.“ Americké dokudrama Kdo bude psát naše dějiny vypráví příběh tzv. Ringelblumova archivu, utajené skrýše několika tisíců unikátních dokumentů, které se nacházely pod varšavským ghettem. Židovská pracovní skupina Oneg Shabbat začala shromažďovat materiály o životě Židů v ghettu, o probíhajícím holocaustu a historii národa, který byl téměř vyhlazen. V létě roku 1942 tyto materiály během prvních deportací ghetta úspěšně zakopali. Dokumenty byly objeveny v troskách Varšavy až po válce, v roce 1946.

Hrají: Jowita Budnik, Piotr Głowacki, Piotr Jankowski, Wojciech Zieliński, Karolina Gruszka

Režie: Roberta Grossman

IMDb  74 % Kinobox  76 %

Kdo bude psát naše dějiny online

Sledovat Kdo bude psát naše dějiny online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Kdo bude psát naše dějiny online, zda je ke stažení a zda má Kdo bude psát naše dějiny dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
anglické titulky | původní znění | české titulky | HD kvalita | SD kvalita | od 7. 4. 2020
Půjčení za 79 Kč (i HD) Nákup za 179 Kč nebo 199 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Kdo bude psát naše dějiny recenze a hodnocení

Tvůj názor na Kdo bude psát naše dějiny?

Ve filmu Kdo bude psát naše dějiny hrají Jowita Budnik, Piotr Głowacki, Piotr Jankowski, Wojciech Zieliński, Karolina Gruszka.

Film Kdo bude psát naše dějiny režíruje Roberta Grossman.

Film Kdo bude psát naše dějiny má 95 minut.

Film Kdo bude psát naše dějiny můžete vidět na iTunes.

Film Kdo bude psát naše dějiny je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.