FB pixel TP pixel
Kdyby byly ryby
Kdyby byly ryby

Kdyby byly ryby

Kdyby byly ryby
Česko | 2014 | Pohádky | Rodinné

Pohádka o tom, jak je důležité mít svého rybodlaka, a taky o tom, jak překonat osudovou kletbu i kouzla, která je snadné zneužít. Království tří rybníků postihla zlá kletba. Nadsmyslné bytosti odčarovaly ze zdejších rybníků všechny ryby, aby vytrestaly domýšlivého krále Boleslava. Jenže tento trest...

Pohádka o tom, jak je důležité mít svého rybodlaka, a taky o tom, jak překonat osudovou kletbu i kouzla, která je snadné zneužít. Království tří rybníků postihla zlá kletba. Nadsmyslné bytosti odčarovaly ze zdejších rybníků všechny ryby, aby vytrestaly domýšlivého krále Boleslava. Jenže tento trest se obrátil především proti poddaným. Zmizení ryb, hlavního domácího produktu, je zbavilo tradiční možnosti obživy a zlikvidovalo jejich živnosti. Svou nespokojenost dávají stále hlasitěji najevo. I uvnitř královské rodiny se zahušťují vztahy. Králova dcera, princezna Lidunka, má úplně jinou představu o životě než její macecha. Chce navazovat na tradiční úlohu, kterou mladé ženy v tomto království vždy naplňovaly, ale stává se jednou z hlavních postav dění, v němž se o své místo na výsluní přetahuje několik vychytralých podvodníků. Nejvíc podfukář a zloděj Nikdáš, který nadsmyslným bytostem ukradl kouzelný proutek a má najednou v rukou velkou moc. V pravý čas se ale objeví mladý rybář Ludvík. Bude to právě on, kdo překoná kletbu, zachrání království a získá ruku princezny?

Hrají: Ondřej Vetchý, Tatiana Vilhelmová, Marek Taclík, Jaroslav Plesl, Norbert Lichý, Pavel Nečas, Pavel Liška

Režie: Jan Prušinovský

IMDb  50 % Kinobox  53 %

Kdyby byly ryby online

Sledovat Kdyby byly ryby online můžeš na iVysílání. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Kdyby byly ryby online, zda je ke stažení a zda má Kdyby byly ryby dabing nebo titulky.

iVysílání
iVysílání
české titulky | od 25. 12. 2014
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Kdyby byly ryby recenze a hodnocení

Ve filmu Kdyby byly ryby hrají Ondřej Vetchý, Tatiana Vilhelmová, Marek Taclík, Jaroslav Plesl, Norbert Lichý, Pavel Nečas, Pavel Liška.

Film Kdyby byly ryby režíruje Jan Prušinovský.

Film Kdyby byly ryby můžete vidět na iVysílání.

Film Kdyby byly ryby je online na iVysílání, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.