FB pixel TP pixel
If a Thousand Clarinets

Kdyby tisíc klarinetů

If a Thousand Clarinets
Česko | 1965 | Komedie | Hudba | 136 minut

Dnes již legendární český filmový muzikál je postaven na groteskní možnosti přeměny zbraní v hudební nástroje. Hudební nástroje nemohou nikoho zabít, nikomu ublížit. A vojáci, jak se zdá, v těchto "zbraních" nacházejí daleko vězší zalíbení než v čemkoli jiném. Proti posádce je podniknuta trestná výp...

Dnes již legendární český filmový muzikál je postaven na groteskní možnosti přeměny zbraní v hudební nástroje. Hudební nástroje nemohou nikoho zabít, nikomu ublížit. A vojáci, jak se zdá, v těchto "zbraních" nacházejí daleko vězší zalíbení než v čemkoli jiném. Proti posádce je podniknuta trestná výprava, leč bezvýsledně..

Hrají: Jana Brejchová, Waldemar Matuška, Hana Hegerová, Eva Pilarová, Karel Gott, Jiří Suchý, Jiří Šlitr, Pavlína Filipovská, Jana Malknechtová, Jiří Jelínek, Vlastimil Brodský

Režie: Vladimír Svitáček, Ján Roháč

IMDb  72 % Kinobox  73 %

Kdyby tisíc klarinetů online

Sledovat Kdyby tisíc klarinetů online můžeš na Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Kdyby tisíc klarinetů online, zda je ke stažení a zda má Kdyby tisíc klarinetů dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 21. 1. 2021
Předplatné za 159 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Kdyby tisíc klarinetů novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Kdyby tisíc klarinetů, které najdeš na našem webu.

18 zajímavých filmů, které se v srpnu nově objeví na Netflixu
18 zajímavých filmů, které se v srpnu nově objeví na Netflixu
29.07.2020 | Tipy na film

Netflix nezahálí a i na srpen chystá řadu nových filmových přírůstků do svého katalogu. Jako obvykle se můžete těšit na pár původních snímků streamovací služby doplněnou novými licencemi.

Příval českých filmů neustane ani v srpnu. Netflix odhalil 4 nové přírůstky
Příval českých filmů neustane ani v srpnu. Netflix odhalil 4 nové přírůstky
23.07.2020 12:00:00 | České novinky

Netflix i nadále poctivě buduje svůj katalog českých filmů. Aktuálně jich hlásí již 190. A pokud bychom počítali i bratrské Slovensko, pomalu bychom lízali již 200 titulů, které vznikly ve zdejších krajinách. A ani v dalších týdnech nárůst neustane. Naopak, Netflix nyní zahrnul do svých plánů samé dobré filmy.

Pozdě, ale přece! Česká filmová klasika konečně míří na Netflix
Pozdě, ale přece! Česká filmová klasika konečně míří na Netflix
20.07.2020 12:00:00 | České novinky

S více než třítýdenním zpožděním uvede Netflix jedny z nejlepších filmů české historie. Konečně totiž oznámil nové datum, kdy se mají na streamovací službě objevit filmy jako Adéla ještě nevečeřela nebo Starci na chmelu.

Konečně kvalita. Netflix ve středu přidá 5 českých filmových klasik
Konečně kvalita. Netflix ve středu přidá 5 českých filmových klasik
05.07.2020 14:00:00 | České novinky

V posledních týdnech Netflix ze strany českých filmů příliš neohromoval a často přidával v podstatě cokoli mu přišlo pod ruku nehledě na nevalnou kvalitu. Ale nevadí. Čekání se vyplatilo a fanoušci českých filmových klasik se nyní také dočkají. Už ve středu nás čeká pětice titulů. A v plánu jsou i novější filmy.

Sbohem mistře! 10 filmů, ve kterých nás potěšil Karel Gott
Sbohem mistře! 10 filmů, ve kterých nás potěšil Karel Gott
02.10.2019 15:00:00 | České novinky

Česka republika přišla o jednoho z největších Čechů. Svůj boj se zákeřnou nemocí prohrál Plzeňák s nezapomenutelným hlasem Karel Gott. Kromě téměř 1000 písniček, 293 alb a 42 Zlatých slavíků po něm zůstala také nemalá filmová stopa. Tady je pár tipů, se kterými můžete dnes na mistra vzpomenout.

10 nejlepších českých muzikálů
10 nejlepších českých muzikálů
06.06.2018 | České novinky

Do kin vstupuje nový česko-slovenský film Backstage. To je ideální příležitost se podívat na ty nejlepší filmové muzikály a hudební filmy, které u nás vznikly. Vybrali jsme především klasické muzikály, samostatnou kapitolou by byly ještě hudební pohádky.

Kdyby tisíc klarinetů zajímavosti

Návštěvnost v českých kinech
4 065 694 diváků

Kdyby tisíc klarinetů recenze a hodnocení

Ve filmu Kdyby tisíc klarinetů hrají Jana Brejchová, Waldemar Matuška, Hana Hegerová, Eva Pilarová, Karel Gott, Jiří Suchý, Jiří Šlitr, Pavlína Filipovská, Jana Malknechtová, Jiří Jelínek, Vlastimil Brodský.

Film Kdyby tisíc klarinetů režíruje Vladimír Svitáček, Ján Roháč.

Film Kdyby tisíc klarinetů má 136 minut.

Film Kdyby tisíc klarinetů vidělo v českých kinech 4 065 694 diváků.

Film Kdyby tisíc klarinetů můžete vidět na Voyo.

Film Kdyby tisíc klarinetů je online na Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.