FB pixel TP pixel
Kingpin

Kingpin

Kingpin
USA | 1996 | Komedie | Situace | 114 minut

Bývalý šampion v bowlingu, Roy, objevil mladého génia jménem Ishmael a má za to, že tento chlapec je jeho vstupenkou do světa úspěchu a bohatství. Roy vezme Ishmaela na turnaj 'vítěz bere vše' do Rena, aby se pomstil svému dávnému rivalovi.\r Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem...

Bývalý šampion v bowlingu, Roy, objevil mladého génia jménem Ishmael a má za to, že tento chlapec je jeho vstupenkou do světa úspěchu a bohatství. Roy vezme Ishmaela na turnaj 'vítěz bere vše' do Rena, aby se pomstil svému dávnému rivalovi.\r Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku - zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. Posledních sedmnáct let bylo pro Roye velmi neradostných, s gumovou rukou se živil jako prodejce bowlingového vybavení. Jednoho dne se však setká s Ishmaelem, mladým Amišem, jenž má přirozený talent pro bowling. Roy chlapce přesvědčí, aby s ním odjel na profesionální bowlingový turnaj, kde má šanci díky svému nadání vyhrát slušnou finanční sumu a zachránit tak rodinnou farmu. Netrvá dlouho a Ishmael začne vyhrávat jednu soutěž za druhou... Drsná a vtipná komedie však na konci velmi zvážní.

Hrají: Woody Harrelson, Randy Quaid, Vanessa Angel, Bill Murray, Chris Elliott, William Jordan, Nancy Frey-Jarecki, Richard Tyson, Lin Shaye, Zen Gesner, Prudence Wright Holmes

Režie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

IMDb  69 % Kinobox  61 %

Kingpin online

Sledovat Kingpin online můžeš na SkyShowtime. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Kingpin online, zda je ke stažení a zda má Kingpin dabing nebo titulky.

SkyShowtime
SkyShowtime
původní znění | české titulky | | HD kvalita | od 27. 8. 2023
Předplatné za 179 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Kingpin zajímavosti

Celosvětové tržby
25 023 434 $
Tržby v USA
25 023 434 $
Tržby v českých kinech
285 646 Kč
Návštěvnost v českých kinech
6 086 diváků

Kingpin recenze a hodnocení

Ve filmu Kingpin hrají Woody Harrelson, Randy Quaid, Vanessa Angel, Bill Murray, Chris Elliott, William Jordan, Nancy Frey-Jarecki, Richard Tyson, Lin Shaye, Zen Gesner, Prudence Wright Holmes.

Film Kingpin režíruje Bobby Farrelly, Peter Farrelly.

Film Kingpin má 114 minut.

Film Kingpin vidělo v českých kinech 6 086 diváků.

Film Kingpin můžete vidět na SkyShowtime.

Film Kingpin je online na SkyShowtime, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.