FB pixel TP pixel
Kruté radosti
Kruté radosti

Kruté radosti

Kruté radosti
Slovensko | 2002 | Komedie | Romantická komedie

Poklidné plynutí života místní smetánky v prostředí slovenské maloměstské společnosti, jejíž součástí je český notář, lékař, ředitel obecné školy, učitel, pan správce a jeho manželka, naruší náhlý příjezd dosud utajované dcery pana notáře, Valentiny. Notář nejprve donutí svého přítele, aby se prohlá...

Poklidné plynutí života místní smetánky v prostředí slovenské maloměstské společnosti, jejíž součástí je český notář, lékař, ředitel obecné školy, učitel, pan správce a jeho manželka, naruší náhlý příjezd dosud utajované dcery pana notáře, Valentiny. Notář nejprve donutí svého přítele, aby se prohlásil za Valentinina otce, nechce si pokazit reputaci. Sám má život komplikovaný, plný lehkomyslných pletek se dvěma ženami. Vlivem dívčina působení však poprvé v životě prochází zmatky pocitů, kterým ani sám jako pravý starý mládenec nerozumí. S jeho proměnou se vychyluje i dosavadní propletenec milostných vztahů a nadějí. I nezralá Valentina prožívá bouřlivé období ve svém citovém životě. Sled absurdních nedorozumění, vznikajících ze zbytečné lži a přetvářky, strachu o vlastní důstojnost, vedou až ke komickému, grotesknímu konfliktu...

Hrají: Tatiana Pauhofová, Ondřej Vetchý, Ady Hajdu, Július Satinský, Milan Mikulčík, Anna Šišková

Režie: Juraj Nvota

IMDb  74 % Kinobox  64 %

Kruté radosti online

Sledovat Kruté radosti online můžeš na DaFilms. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Kruté radosti online, zda je ke stažení a zda má Kruté radosti dabing nebo titulky.

DaFilms
DaFilms
od 28. 8. 2020
Půjčení za 65 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Kruté radosti zajímavosti

Tržby v českých kinech
1 874 860 Kč
Návštěvnost v českých kinech
25 684 diváků

Kruté radosti recenze a hodnocení

Ve filmu Kruté radosti hrají Tatiana Pauhofová, Ondřej Vetchý, Ady Hajdu, Július Satinský, Milan Mikulčík, Anna Šišková.

Film Kruté radosti režíruje Juraj Nvota.

Film Kruté radosti vidělo v českých kinech 25 684 diváků.

Film Kruté radosti můžete vidět na DaFilms.

Film Kruté radosti je online na DaFilms, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.