FB pixel TP pixel
Kukačky
Kukačky

Kukačky

Kukačky
Česko | 2021 | Drama seriály | Těhotenství | 1 řad(a) | 2 epizod | Nové díly od 9. 1. 2021

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzh...

Seriál Kukačky vypráví příběh mladého manželského páru, který zjistí, že jejich syn není jejich. Když se dozvědí, že došlo k záměně, musejí se rozhodnout, co udělají. Žádné řešení není jenom dobré. Záměna dětí na malém městě se dotkne nejen rodin, kterých se přímo týká, ale i ostatních obyvatel. Vzhledem k tomu, že k záměně došlo v místní nemocnici, zasáhne osudová událost do života mnoha dalších. Abychom pochopili vazby a vztahy mezi lidmi ve městě, vyprávění se dotkne i událostí v minulosti. Lidé si totiž nesou svá tajemství i nenaplněné touhy, které v kritických chvílích vyplouvají na povrch.

Hrají: Marta Dancingerová, Marek Adamczyk, Sabina Remundová, David Novotný, Theo Schaefer, Viktor Sekanina, Klára Cibulková

Režie: Biser Arichtev

IMDb  75 % Kinobox  78 %

Kukačky online

Sledovat Kukačky online můžeš na iVysílání, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Kukačky online, zda je ke stažení a zda má Kukačky dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 25. 2. 2023
Předplatné za 159 Kč
iVysílání
iVysílání
od 8. 1. 2021
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Kukačky novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Kukačky, které najdeš na našem webu.

10 nových seriálů České televize, za které se nemusíme stydět
10 nových seriálů České televize, za které se nemusíme stydět
20.05.2021 12:00:00 | České novinky

Když se řekne český seriál, většina si asi vybaví Ordinaci v růžové zahradě nebo stopadesátou reprízu Chalupářů. Česká televizní tvorba posledních let ale dokazuje, že i televizní zábava může být něco víc než líný páteční večer strávený na gauči s pivem v ruce. A ano, i ta veřejnoprávní!

Kukačky recenze a hodnocení

Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes
08.01.2021

Nosné téma v rozbředlé podobě. Tak by se daly shrnout úvodní díly premiérového seriálu Kukačky, který od pátku nasadí ČT. Za projektem stojí scenárista Jan Coufal a režisér Biser A. Arichtev, kteří přivedli na svět historickou ságu První republika a podobně melodramatickou tóninou teď obdařili i svo......   Celá recenze

 60 %

V seriálu Kukačky hrají Marta Dancingerová, Marek Adamczyk, Sabina Remundová, David Novotný, Theo Schaefer, Viktor Sekanina, Klára Cibulková.

Seriál Kukačky můžete vidět na iVysílání, Voyo.

Seriál Kukačky je online na iVysílání, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.