FB pixel TP pixel
Lásky Emanuela Přibyla
Lásky Emanuela Přibyla

Lásky Emanuela Přibyla

Lásky Emanuela Přibyla
Česko | 1971 | Komedie | Hudba

Kabaretní zpěvohra autorů J. Dietla a Z. Podskalského prezentuje snad všechny slavné staropražské písničky ve výborném provedení známých zpěváků a herců té doby. Texty písní jsou volně spojeny do děje, který začíná v kabaretu a zase se do něj vrací. Všechny ženy tohoto příběhu milují Emanuela Přibyl...

Kabaretní zpěvohra autorů J. Dietla a Z. Podskalského prezentuje snad všechny slavné staropražské písničky ve výborném provedení známých zpěváků a herců té doby. Texty písní jsou volně spojeny do děje, který začíná v kabaretu a zase se do něj vrací. Všechny ženy tohoto příběhu milují Emanuela Přibyla, který je však odsouzen za vraždu Anežky Hrůzové. Slavné staropražské prvorepublikové písničky ("K Šusterovům do Karlína", "Všechny myši", "Pražští Pepíci", "Sebrala patrola", "Na Marjánce" apod.) jsou zapojeny do děje, slouží i ke změně prostředí a k dějovým zvratům.

Lásky Emanuela Přibyla online

Sledovat Lásky Emanuela Přibyla online můžeš na iVysílání. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Lásky Emanuela Přibyla online, zda je ke stažení a zda má Lásky Emanuela Přibyla dabing nebo titulky.

iVysílání
iVysílání
od 28. 12. 2000
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Lásky Emanuela Přibyla recenze a hodnocení

Ve filmu Lásky Emanuela Přibyla hrají .

Film Lásky Emanuela Přibyla režíruje .

Film Lásky Emanuela Přibyla můžete vidět na iVysílání.

Film Lásky Emanuela Přibyla je online na iVysílání, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.