FB pixel TP pixel
Leatherheads
Leatherheads

Tvrdé palice

Leatherheads
USA | 2008 | Romantické filmy | Americký fotbal | 114 minut

V práci šerifa Virgila Colea a jeho zástupce Everetta Hitche platí jediné: střílet rychle, střílet přesně a okamžitě znovu nabíjet. Bez emocí, protože emoce vás mohou zabít. V Dějinách násilí byli protivníky. V drsném psychologickém westernu podle románu Roberta B. Parkera se Ed Harris (který také r...

V práci šerifa Virgila Colea a jeho zástupce Everetta Hitche platí jediné: střílet rychle, střílet přesně a okamžitě znovu nabíjet. Bez emocí, protože emoce vás mohou zabít. V Dějinách násilí byli protivníky. V drsném psychologickém westernu podle románu Roberta B. Parkera se Ed Harris (který také režíroval, produkoval a podílel se na scénáři) a Viggo Mortensen sešli jako přátelé a nájemní strážci pořádku Cole a Hitch. Renée Zellweger jako žena, která přijede do města jen s dolarem v kapse a podivuhodnou schopností přežít, dodá jejich snaze postavit před soud vraha Randalla Bragga (Jeremy Irons) to, co může zabíjet –city. V městečku Appaloosa poteče krev.

Hrají: George Clooney, Renée Zellweger, John Krasinski, Wayne Duvall, Stephen Root, Jonathan Pryce, Jack Thompson

Režie: George Clooney

IMDb  60 % Kinobox  62 %

Tvrdé palice online

Sledovat Tvrdé palice online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Tvrdé palice online, zda je ke stažení a zda má Tvrdé palice dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
české titulky | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 15. 5. 2020
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Tvrdé palice recenze a hodnocení

Ve filmu Tvrdé palice hrají George Clooney, Renée Zellweger, John Krasinski, Wayne Duvall, Stephen Root, Jonathan Pryce, Jack Thompson.

Film Tvrdé palice režíruje George Clooney.

Film Tvrdé palice má 114 minut.

Film Tvrdé palice měl rozpočet 58 000 000 $.

Film Tvrdé palice můžete vidět na iTunes.

Film Tvrdé palice je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.