FB pixel TP pixel
Alien Nation
Alien Nation

Lebkouni

Alien Nation
USA | 1988 | Mimozemšťané | 91 minut

Parťáka mu zabili před očima – a to se neodpouští. Detektiv Sykes chce dostat vrahy za každou cenu. Ti však patří k mimozemšťanům, kteří na Zemi získali před několika lety azyl. A dodnes jsou pro většinu lidí velkou neznámou... Seržant Matthew Sykes projíždí se svým parťákem Dougem losangeleskou čtv...

Parťáka mu zabili před očima – a to se neodpouští. Detektiv Sykes chce dostat vrahy za každou cenu. Ti však patří k mimozemšťanům, kteří na Zemi získali před několika lety azyl. A dodnes jsou pro většinu lidí velkou neznámou... Seržant Matthew Sykes projíždí se svým parťákem Dougem losangeleskou čtvrť Lebkounů. Jsou to právě tři roky, co přistáli v roce 1991 v Los Angeles. Nejprve byli drženi v karanténě, ale nyní tu žijí spolu s původními obyvateli. Jejich loď přepravovala trestance. Lebkouni jsou geneticky upraveni tak, aby se snadno přizpůsobili jakémukoli prostředí. Mají dvě srdce a chtějí-li se opít, stačí jim kyselé mléko. Matt je nemá rád a nijak se tím netají. Právě když to s Dougem znovu probírá, dojde v blízkém obchodě k přepadení. Policisté vidí dva Lebkouny v dlouhých černých pláštích, kterak zastřelili majitele obchodu Cecila Portera. Matt jednoho lupiče zastřelí, dalšího pronásleduje.

Hrají: James Caan, Mandy Patinkin, Terence Stamp, Kevyn Major Howard, Leslie Bevis, Peter Jason, Conrad Dunn

Režie: Graham Baker

IMDb  63 % Kinobox  60 %
Voyo
na Voyo
2 000 filmů, seriálů a dalších pořadů z celého světa s českým dabingem či titulky jen za 159 Kč měsíčně.
Vyzkoušej na 7 dní zdarma.
Reklama

Lebkouni online

Lebkouni online zatím bohužel není. Jakmile ho objevíme, hned ho zařadíme!

Hlídat
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Lebkouni novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Lebkouni, které najdeš na našem webu.

10 akčních komedií, které musíte vidět po netflixovském hitu Red Notice
10 akčních komedií, které musíte vidět po netflixovském hitu Red Notice
30.11.2021 15:30:00 | Tipy na film

Natočit dobrou akční komedii je kumšt, obzvlášť pokud pracujete s dvěma postavami, které se neustále hašteří. Úspěch totiž tkví právě ve vyvážení obou postav, které musí být natolik protikladné, aby se ve výsledku dokonale doplňovaly. Tematicky, humorem i akcí.

8 filmů, na jejichž základě vznikly vynikající (a mnohdy i lepší) seriály
8 filmů, na jejichž základě vznikly vynikající (a mnohdy i lepší) seriály
25.11.2020 | Tipy na film

Každý producent ví, že zajímavá značka nesmí ležet dlouho ladem. I kdyby to znamenalo využít filmového základu, který v kinech nebyl bůhvíjak úspěšný. Pojďme se podívat na 8 příkladů, kdy se filmařům povedlo vzít původní film a přetavit ho v seriál, který svou předlohu často i výrazně překonal.

Lebkouni recenze a hodnocení

Ve filmu Lebkouni hrají James Caan, Mandy Patinkin, Terence Stamp, Kevyn Major Howard, Leslie Bevis, Peter Jason, Conrad Dunn.

Film Lebkouni režíruje Graham Baker.

Film Lebkouni má 91 minut.

Film Lebkouni není zatím nikde online.

Film Lebkouni není zatím kde sledovat.