FB pixel TP pixel
Easy Virtue
Easy Virtue

Lekce neslušného chování

Easy Virtue
Velká Británie | 2008 | Komedie | Romantická komedie | 93 minut

Larita, krásná a rozvedená Američanka, se ve Francii seznámí s pohledným anglickým mladíkem Johnem a záhy se za něj provdá. Ihned po svatbě se vydávají k jeho rodičům na starobylé anglické venkovské sídlo, aby jim John představil svou okouzlující ženu. Johnova matka má ihned averzi vůči své nové sna...

Larita, krásná a rozvedená Američanka, se ve Francii seznámí s pohledným anglickým mladíkem Johnem a záhy se za něj provdá. Ihned po svatbě se vydávají k jeho rodičům na starobylé anglické venkovské sídlo, aby jim John představil svou okouzlující ženu. Johnova matka má ihned averzi vůči své nové snaše. Naopak Jim, Johnův otec, v ní nalezne spojence a spřízněnou duši v tomto staropanensky nudném prostředí. Začíná hra bez pravidel...

Hrají: Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth, Kris Marshall, John Warburton, Charlotte Riley

IMDb  67 % Kinobox  67 %

Lekce neslušného chování online

Sledovat Lekce neslušného chování online můžeš na Kinobox. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Lekce neslušného chování online, zda je ke stažení a zda má Lekce neslušného chování dabing nebo titulky.

Kinobox
Kinobox
český dabing | od 7. 6. 2023
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Lekce neslušného chování recenze a hodnocení

Tvůj názor na Lekce neslušného chování?

Ve filmu Lekce neslušného chování hrají Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth, Kris Marshall, John Warburton, Charlotte Riley.

Film Lekce neslušného chování režíruje .

Film Lekce neslušného chování má 93 minut.

Film Lekce neslušného chování můžete vidět na Kinobox.

Film Lekce neslušného chování je online na Kinobox, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.