FB pixel TP pixel
Evil Dead
Evil Dead

Lesní duch

Evil Dead
USA | 2013 | Evil Dead | Horory | Démoni | 90 minut

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam s...

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít... Remake kultovního hororu z roku 1981.

Hrají: Jane Levy, Jessica Lucas, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Elizabeth Blackmore, Jim McLarty, Bruce Campbell

Režie: Fede Alvarez

IMDb  65 % Kinobox  61 %

Lesní duch online

Sledovat Lesní duch online můžeš na HBO Max, iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Lesní duch online, zda je ke stažení a zda má Lesní duch dabing nebo titulky.

HBO Max
HBO Max
anglické titulky | původní znění | české titulky | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 28. 2. 2022
Předplatné za 199 Kč
iTunes
iTunes
4K kvalita | HD kvalita | SD kvalita | od 1. 1. 2016
Nákup za 99 Kč nebo 329 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Lesní duch novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Lesní duch, které najdeš na našem webu.

Nejlepší horor roku? Neskutečně brutální novinka má zcela nadšené recenze
Nejlepší horor roku? Neskutečně brutální novinka má zcela nadšené recenze
18.04.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Kultovní sága Evil Dead znovu ožívá a zdá se, že další reinvence známé značky trefila hřebíček perfektně na hlavičku. Recenze, které už se hrnou éterem, totiž mluví o naprosto krvavé hororové jízdě, jejíž zhlédnutí je pro fanoušky naprostou povinností.

10 nejočekávanějších filmových hitů, které budou pouze na HBO Max
10 nejočekávanějších filmových hitů, které budou pouze na HBO Max
17.02.2022 16:00:00 | Tipy na film

Příchod HBO Max na český trh s sebou nese velká očekávání z pohledu nabídky celovečerních titulů. Nejenže se můžeme těšit na kinofilmy ve zkráceném distribučním okně, ale HBO chystá i spoustu vlastního originálního obsahu. Vybrali jsme pro vás desítku celovečerních titulů, které slibují opravdu velké věci.

20 nejlepších hororů na HBO GO, které nás nachystají na Halloween
20 nejlepších hororů na HBO GO, které nás nachystají na Halloween
27.10.2020 | Tipy na film

Svátek mrtvých se blíží a je proto nejvyšší čas se na něj nachystat. A čím jiným, než nějakým pořádným hororovým flákem? Proto jsme vybrali dvacet hororů, které si můžete pohodlně pustit na HBO GO. Pokud se bojíte divokých zvířat, duchů nebo upírů, rozhodně si vyberete!

25 nejlepších filmů, které jsou od dubna dostupné na HBO GO
25 nejlepších filmů, které jsou od dubna dostupné na HBO GO
30.04.2020 12:00:00 | Tipy na film

V průběhu dubna uvedlo HBO na své streamovací službě HBO GO zhruba 50 nových filmů, mezi nimiž nechyběly exkluzivní novinky, atraktivní blockbustery, filmové klasiky i výrazné a především zábavné žánrovky. Zkrátka tradiční všehochuť pro každého, jak je u HBO zvykem. Mrkněte na nejlepší kousky.

24 nejlepších hororů na HBO GO, pokud se chcete bát i v karanténě
24 nejlepších hororů na HBO GO, pokud se chcete bát i v karanténě
13.04.2020 | Tipy na film

Pokud vás už v karanténě nudí sledování komedií pro navození lepší nálady a chcete se naopak trochu bát, není nic lepšího, než si pustit nějaký kvalitní hororový snímek. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší, jež jsou dostupné na HBO GO.

15 skvělých filmů na HBO, které jsou lepší než rychlokvašky od Disneyho
15 skvělých filmů na HBO, které jsou lepší než rychlokvašky od Disneyho
05.04.2020 14:00:00 | Tipy na film

Mezi nejsledovanější filmy na HBO patří dlouhodobě komiksové adaptace a cokoliv, co vyjde z dveří konglomerátu Disney. Nijak nezastíráme, že nás tahle situace mrzí,dali jsme proto dohromady seznam 15 filmů, které si zaslouží vaši pozornost víc, než další repete Avengers, nebo hraných verzí animáků.

Lesní duch zajímavosti

Rozpočet
17 000 000 $
Celosvětové tržby
97 542 952 $
Tržby v USA
54 239 856 $
Tržby v českých kinech
5 388 552 Kč
Návštěvnost v českých kinech
40 157 diváků

Lesní duch recenze a hodnocení

Mr. Hlad
Mr. Hlad Moviezone
05.04.2013

Tak ne, nepovedlo se. Lesní duch je další naprosto zbytečný remake, který nepřichází s ničím novým a jen vykrádá originál. Pár citací ale nestačí a režisér Fede Alvarez nejen že spoléhá spíš na (nijak zvlášt šokující) násilí než na atmosféru, ale bohužel nezvládá většinou ani ty nejzákladnější lekač......   Celá recenze

 40 %
František Fuka
František Fuka FFFilm
30.03.2013

Ve filmu Lesní duch hrají Jane Levy, Jessica Lucas, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Elizabeth Blackmore, Jim McLarty, Bruce Campbell.

Film Lesní duch režíruje Fede Alvarez.

Film Lesní duch má 90 minut.

Film Lesní duch měl rozpočet 17 000 000 $.

Film Lesní duch vidělo v českých kinech 40 157 diváků.

Film Lesní duch můžete vidět na HBO Max, iTunes.

Film Lesní duch je online na HBO Max, iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.