FB pixel TP pixel
Little Big Panda
Little Big Panda

Malá velká panda

Little Big Panda
Čína | 2011 | Animované filmy | Pro nejmenší | 88 minut

Někde v majestátní čínské hornatině dnešních dnů: Přežití pandy je vážně ohroženo, protože bambusu ubývá a lidé stále rozšiřují svůj habitat. A protože lenost je u pandy jednou z nejvýznačnějších vlastností, komunita nutně potřebuje někoho, kdo by je z jejich letargie probral. Manchu s pomocí svých ...

Někde v majestátní čínské hornatině dnešních dnů: Přežití pandy je vážně ohroženo, protože bambusu ubývá a lidé stále rozšiřují svůj habitat. A protože lenost je u pandy jednou z nejvýznačnějších vlastností, komunita nutně potřebuje někoho, kdo by je z jejich letargie probral. Manchu s pomocí svých přátel překonává všechny zkoušky. Skupina téměř dospěla k cíli, když vtom lidé najednou vypustili vodu z nové přehrady a ta míří do údolí pand!

Hrají: Ada Philine Stappenbeck, Lukas Schust, Helga Sasse, Anna Thalbach, Santiago Ziesmer, Jessica Gee-George, Michael McConnohie

Režie: Michael Schoemann

IMDb  52 % Kinobox  50 %

Malá velká panda online

Sledovat Malá velká panda online můžeš na Canal Plus, Filmbox+. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Malá velká panda online, zda je ke stažení a zda má Malá velká panda dabing nebo titulky.

Canal Plus
Canal Plus
český dabing | od 28. 4. 2023
Předplatné za 189 Kč
Filmbox+
Filmbox+
český dabing | SD kvalita | od 29. 1. 2021
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Malá velká panda recenze a hodnocení

Ve filmu Malá velká panda hrají Ada Philine Stappenbeck, Lukas Schust, Helga Sasse, Anna Thalbach, Santiago Ziesmer, Jessica Gee-George, Michael McConnohie.

Film Malá velká panda režíruje Michael Schoemann.

Film Malá velká panda má 88 minut.

Film Malá velká panda můžete vidět na Canal Plus, Filmbox+.

Film Malá velká panda je online na Canal Plus, Filmbox+, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.