FB pixel TP pixel
The Little Man
The Little Man

Malý Pán

The Little Man
Česko | 2015 | Animované filmy | Pro kluky | 83 minut

Malý Pán si žije spokojeně ve svém domečku v Duté hoře. Jeho poklidný život skončí ve chvíli, kdy se mu zdá sen o tajemném domě, ve kterém najde, co mu schází. Protože sám nemá pocit, že by mu něco scházelo, rozhodne se přijít té záhadě na kloub. Vydá se za Prázdnou hlavou, aby mu poradila, kde ten ...

Malý Pán si žije spokojeně ve svém domečku v Duté hoře. Jeho poklidný život skončí ve chvíli, kdy se mu zdá sen o tajemném domě, ve kterém najde, co mu schází. Protože sám nemá pocit, že by mu něco scházelo, rozhodne se přijít té záhadě na kloub. Vydá se za Prázdnou hlavou, aby mu poradila, kde ten záhadný dům najde. Prázdná hlava však potřebuje napít jiskřivé vody z jezerního ostrova, bez ní mu nedokáže poradit. A tady začíná dlouhá cesta Malého Pána, která je místy zábavná, místy nebezpečná a strašidelná a hlavně zdánlivě nekonečná. Potká na ní spoustu přátel a pomocníků, ale také nepřátel, kteří mu v dosažení cíle chtějí za každou cenu zabránit. Nakonec se mu podaří překonat i Velkou tíseň, která si zabrala pramen jiskřivé vody jen pro sebe. Pak už si Prázdná hlava vzpomene a poradí. Malý Pán s údivem zjistí, že to, co mu scházelo a co celou dobu hledal, měl od začátku skoro před nosem. A tak zbývá jen uspořádat závěrečnou oslavu, protože dobrá věc se podařila. (A-Company CZ)

Hrají: Saša Rašilov, Pavel Liška, Klára Sedláčková - Oltová, Miroslav Táborský, Tatiana Vilhelmová, Valérie Zawadská, Lumír Tuček

Režie: Radek Beran

IMDb  76 % Kinobox  66 %

Malý Pán online

Sledovat Malý Pán online můžeš na Canal Plus, České kino, HBO Max, iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Malý Pán online, zda je ke stažení a zda má Malý Pán dabing nebo titulky.

Canal Plus
Canal Plus
od 14. 10. 2023
Předplatné za 189 Kč
České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
HBO Max
HBO Max
HD kvalita | SD kvalita | od 4. 8. 2023
Předplatné za 199 Kč
iTunes
iTunes
české titulky | HD kvalita | SD kvalita | od 23. 2. 2023
Půjčení za 39 Kč (i HD) Nákup za 89 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Malý Pán novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Malý Pán, které najdeš na našem webu.

17 filmových novinek, které jsou ode dneška dostupné na Netflixu
17 filmových novinek, které jsou ode dneška dostupné na Netflixu
09.09.2020 13:00:00 | České novinky

Netflix i nadále pokračuje v zářijovém rozšiřování svého katalogu. Kromě několika nových původních pořadů dnes přinesl hlavně dvanáctku českých snímků.

Malý Pán zajímavosti

Tržby v českých kinech
754 616 Kč
Návštěvnost v českých kinech
7 606 diváků

Malý Pán recenze a hodnocení

Ve filmu Malý Pán hrají Saša Rašilov, Pavel Liška, Klára Sedláčková - Oltová, Miroslav Táborský, Tatiana Vilhelmová, Valérie Zawadská, Lumír Tuček.

Film Malý Pán režíruje Radek Beran.

Film Malý Pán má 83 minut.

Film Malý Pán vidělo v českých kinech 7 606 diváků.

Film Malý Pán můžete vidět na Canal Plus, České kino, HBO Max, iTunes.

Film Malý Pán je online na Canal Plus, České kino, HBO Max, iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.