FB pixel TP pixel
Trinity is Still My Name

Malý unavený Joe

Trinity is Still My Name
Itálie | 1971 | Trinity | Westerny | Spaghetti Western | 117 minut

Bratři Malý Joe (Terence Hill) a Drobeček (Bud Spencer) se rozhodnou zastavit na návštěvu v rodné chatrči. Drobeček ještě cestou stačí ukrást pár koní. Malý Joe však přijíždí s prázdnou, takže se rodiče začínají strachovat o jeho budoucnost. Otec sice Joea nabádá, že krádeže koní jsou perspektivní z...

Bratři Malý Joe (Terence Hill) a Drobeček (Bud Spencer) se rozhodnou zastavit na návštěvu v rodné chatrči. Drobeček ještě cestou stačí ukrást pár koní. Malý Joe však přijíždí s prázdnou, takže se rodiče začínají strachovat o jeho budoucnost. Otec sice Joea nabádá, že krádeže koní jsou perspektivní zaměstnání, ale tomu „slušná“ práce nevoní. Joe s Drobečkem odjíždějí do blízkého města za zábavou. V tamním saloonu Joe objeví svůj talent falešného hráče pokeru. Za vyhrané peníze oba bratři změní svůj zevnějšek, takže vypadají jako federální agenti Washingtonu. Obě ruce ďábla se vydávají do San Jose procvičit Joea v krádeži koní. Ve městě se dozvídají od místních lidí o zvláštní misionářské stanici, kde jsou věřící biti jako žito. A tak nezbývá, než aby tam ďábel poslal obě svoje ruce. Malý unavený Joe je volným pokračováním filmu Pravá a levá ruka ďábla

Hrají: Terence Hill, Bud Spencer, Pupo De Luca, Enzo Fiermonte, Franco Ressel, Emilio Delle Piane, Fortunato Arena

Režie: Enzo Barboni

IMDb  73 % Kinobox  74 %

Malý unavený Joe online

Sledovat Malý unavený Joe online můžeš na Starmax, Stream, Vapet. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Malý unavený Joe online, zda je ke stažení a zda má Malý unavený Joe dabing nebo titulky.

Starmax
Starmax
původní znění | HD kvalita | SD kvalita | od 7. 4. 2024
Předplatné za 99 Kč
Stream
Stream
od 4. 12. 2021
Zdarma
Vapet
Vapet
český dabing | SD kvalita | od 25. 11. 2019
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Malý unavený Joe novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Malý unavený Joe, které najdeš na našem webu.

10 filmů s Terencem Hillem pro tenhle víkend
10 filmů s Terencem Hillem pro tenhle víkend
29.03.2019 19:30:00 | Tipy na film

Ocelově modré oči a pěsti létající na všechny strany. Co jiného si po vyslovení jména Terence Hill ostatně představit než pořádnou rvačku, na konci které odchází s několika šrámy po boku věrného parťáka Buda Spencera. A kdy jindy si připomenout to nejlepší z jeho filmografie než právě nyní, když oslavuje požehnaných 80 let.

Malý unavený Joe recenze a hodnocení

Ve filmu Malý unavený Joe hrají Terence Hill, Bud Spencer, Pupo De Luca, Enzo Fiermonte, Franco Ressel, Emilio Delle Piane, Fortunato Arena.

Film Malý unavený Joe režíruje Enzo Barboni.

Film Malý unavený Joe má 117 minut.

Film Malý unavený Joe můžete vidět na Starmax, Stream, Vapet.

Film Malý unavený Joe je online na Starmax, Stream, Vapet, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.