FB pixel TP pixel
Mama
Mama

Mama

Mama
USA | 2013 | Horory | Psychologický horor | 100 minut

Pět let Lucas vytrvale hledal malé neteře Lilly a Victorii, které po násilné matčině smrti zmizely i s otcem neznámo kam. Jeho pátrání, hraničící s posedlostí, narušuje i vztah s přítelkyní Annabel, ale Lucas se nakonec dočká satisfakce. Obě dívky se najatým pátračům podaří najít v opuštěné chatě st...

Pět let Lucas vytrvale hledal malé neteře Lilly a Victorii, které po násilné matčině smrti zmizely i s otcem neznámo kam. Jeho pátrání, hraničící s posedlostí, narušuje i vztah s přítelkyní Annabel, ale Lucas se nakonec dočká satisfakce. Obě dívky se najatým pátračům podaří najít v opuštěné chatě stojící uprostřed hlubokých lesů. Dívky jsou zubožené, sociálně velmi zaostalé, ale naživu, což si nikdo neumí vysvětlit. Protože jejich návrat do civilizace proběhne nečekaně rychle, může Lucas zažádat o jejich svěření do své péče a spolu s Annabel se jim snaží nahradit harmonickou rodinu. Postupně si ale oba začínají klást otázku, zda si s dívkami nepřivedli domů i někoho dalšího. Někoho, kdo Lilly a Victorii pomáhal celou tu dobu přežít a teď se jich nechce vzdát. Zvlášť Annabel nese narůstající dusno provázené znepokojivými jevy hůře, protože je zjevné, že si mateřskou lásku obou dívek bude muset vybojovat proti soupeři, který používá dost děsivé zbraně...

Hrají: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Daniel Kash, Melina Matthews, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse

Režie: Andy Muschietti

IMDb  62 % Kinobox  68 %

Mama online

Sledovat Mama online můžeš na Google Play, iTunes, Rakuten. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Mama online, zda je ke stažení a zda má Mama dabing nebo titulky.

Google Play
Google Play
anglické titulky | původní znění | SD kvalita | od 31. 3. 2019
Půjčení za 70 Kč Nákup za 190 Kč
iTunes
iTunes
HD kvalita | SD kvalita | od 20. 3. 2018
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Rakuten
Rakuten
anglické titulky | původní znění | HD kvalita | SD kvalita | od 27. 2. 2021
Půjčení za 59 Kč nebo 79 Kč (HD) Nákup za 179 Kč (i HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Mama novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Mama, které najdeš na našem webu.

25 nejlepších hororů na Netflixu, které si můžete pustit na Halloween
25 nejlepších hororů na Netflixu, které si můžete pustit na Halloween
25.10.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Halloween je tu a kromě filmových novinek v kinech ho můžete oslavit i na Netflixu. Ten má ze všech streamovacích služeb rozhodně nejrozsáhlejší hororovou galerii a nabízí všechny subžánry. Pojďme si proto démonické, slasherové a další projekty představit.

20 nejlepších hororů, které vás vyděsí bez jediné kapky krve
20 nejlepších hororů, které vás vyděsí bez jediné kapky krve
20.04.2021 10:00:00 | Tipy na film

Největším hororovým omylem je představa, že strach vyvolává tuna krve a vyhřezlých vnitřností. Zkušení hororisté však ví, že kouzlo je v neviděném. Ty nejděsivější horory jsou tudíž často ty, které byly přístupné dokonce i dětem. Nikdo neřešil, že si i s rodiči cvrnknou do trenek.

16 hororů na Netflixu s českými titulky, které musíte vidět
16 hororů na Netflixu s českými titulky, které musíte vidět
05.08.2019 15:00:00 | Tipy na film

Netflix se s českou lokalizací v posledních měsících opravdu rozjel, a tak už se dá docela dobře vybírat mezi jednotlivými žánry, co by si člověk, který stoprocentně neovládá angličtinu, mohl pustit. Vybrali jsme proto novější i starší snímky, které nás prostě baví a češtinu nepostrádají.

10 filmů, které byste měli vidět, jestli vás vyděsila Sestra
10 filmů, které byste měli vidět, jestli vás vyděsila Sestra
11.09.2018 | Tipy na film

V kinech právě straší strašidelná jeptiška, která po úspěšném nástupu v hororu V zajetí démonů dostala svůj vlastní film. Jestli vám tento nový horor nestačil, nabízíme pořádnou porci podobného strašení v dalších filmech.

10 filmů, pokud se vám líbilo TO
10 filmů, pokud se vám líbilo TO
11.09.2017 | Tipy na film

Nové TO podle románu Stephena Kinga má za sebou úspěšný vstup do kin. Velká divácká návštěvnost i pozitivní kritické recenze ukazují, že tu máme kvalitní a úspěšný film a špičku žánru. Bohužel na případné pokračování si počkáme minimálně rok, mezitím si ale můžete dopřát desítku podobných filmů.

Mama zajímavosti

Rozpočet
15 000 000 $
Tržby v českých kinech
3 896 749 Kč
Návštěvnost v českých kinech
29 081 diváků

Mama recenze a hodnocení

Ve filmu Mama hrají Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Daniel Kash, Melina Matthews, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse.

Film Mama režíruje Andy Muschietti.

Film Mama má 100 minut.

Film Mama měl rozpočet 15 000 000 $.

Film Mama vidělo v českých kinech 29 081 diváků.

Film Mama můžete vidět na Google Play, iTunes, Rakuten.

Film Mama je online na Google Play, iTunes, Rakuten, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.