FB pixel TP pixel
Mere, fille: mode d'emploi
Mere, fille: mode d'emploi

Matka a dcera - návod k použití

Mere, fille: mode d'emploi
Francie | 2002 | Romantické filmy | Romantická komedie

Florence je už dávno rozvedená, její dcera žije sama a bývalý manžel má vážnou známost. Neměl by tedy být problém říct své dceři, že má přítele, se kterým chce žít. Ale Florence však své oznámení neustále oddaluje, Ben je totiž o pár let mladší a ona se tak trochu bojí a tak trochu před svou dcerou ...

Florence je už dávno rozvedená, její dcera žije sama a bývalý manžel má vážnou známost. Neměl by tedy být problém říct své dceři, že má přítele, se kterým chce žít. Ale Florence však své oznámení neustále oddaluje, Ben je totiž o pár let mladší a ona se tak trochu bojí a tak trochu před svou dcerou stydí. Čím víc se do svých výmluv a skrývání zaplétá, o to víc jí vše přerůstá přes hlavu a Ben začíná ztrácet trpělivost.

IMDb  63 % Kinobox  56 %

Matka a dcera - návod k použití online

Sledovat Matka a dcera - návod k použití online můžeš na Filmbox+. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Matka a dcera - návod k použití online, zda je ke stažení a zda má Matka a dcera - návod k použití dabing nebo titulky.

Filmbox+
Filmbox+
český dabing | SD kvalita | od 20. 3. 2024
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Matka a dcera - návod k použití recenze a hodnocení

Tvůj názor na Matka a dcera - návod k použití?

Ve filmu Matka a dcera - návod k použití hrají .

Film Matka a dcera - návod k použití režíruje .

Film Matka a dcera - návod k použití můžete vidět na Filmbox+.

Film Matka a dcera - návod k použití je online na Filmbox+, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.