FB pixel TP pixel
I Love You to Death
I Love You to Death

Miluji tě k smrti

I Love You to Death
USA | 1990 | Komedie | Nevěra | 94 minut

Příběh se dehrává v Tacomě, stát Washington, a jeho hrdinou je majitel malé pizzérie Joey Boca, dobrý otec a manžel, který má pouze jednu jedinou chybu. Je své manželce nevěrný pokaždé, když se k tomu naskytne příležitost. Jak si pracně vypočítá u zpovědi, za posledních čtrnáct dnů asi dvanáctkrát, ...

Příběh se dehrává v Tacomě, stát Washington, a jeho hrdinou je majitel malé pizzérie Joey Boca, dobrý otec a manžel, který má pouze jednu jedinou chybu. Je své manželce nevěrný pokaždé, když se k tomu naskytne příležitost. Jak si pracně vypočítá u zpovědi, za posledních čtrnáct dnů asi dvanáctkrát, a to s pěti různými ženami. Když ho jeho žena Rosalie, dlouho odmítající věřit v jeho zálety, přistihne, jak si domlouvá schůzku s další mladou dívkou, chce se zabít, ale v tom ji zabrání její matka Nadja, která přijde s jiným, ovšem stejně radikálním řešením.…

Hrají: Kevin Kline, Tracey Ullman, Joan Plowright, River Phoenix, William Hurt, Keanu Reeves, James Gammon

Režie: Lawrence Kasdan

IMDb  64 % Kinobox  64 %

Miluji tě k smrti online

Sledovat Miluji tě k smrti online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Miluji tě k smrti online, zda je ke stažení a zda má Miluji tě k smrti dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
původní znění | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 1. 1. 2019
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Miluji tě k smrti recenze a hodnocení

Ve filmu Miluji tě k smrti hrají Kevin Kline, Tracey Ullman, Joan Plowright, River Phoenix, William Hurt, Keanu Reeves, James Gammon.

Film Miluji tě k smrti režíruje Lawrence Kasdan.

Film Miluji tě k smrti má 94 minut.

Film Miluji tě k smrti můžete vidět na iTunes.

Film Miluji tě k smrti je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.