FB pixel TP pixel
Miluju Tě, Pucinko
Miluju Tě, Pucinko

Miluju tě, Pucinko

Miluju Tě, Pucinko
Česko | 2020 | Animované seriály | Animáky pro dospělé | 6 minut | 1 řad(a) | 4 epizod

Ústředním motivem čtyřdílné love story Miluju tě, Pucinko je komplikovaný vztah dvou překvapivých hrdinů, kteří nemůžou být spolu, ale ani bez sebe, a učí se žít ve světě zasaženém koronavirem. Jsou jimi Kartí a Pucinka, zubní kartáčky. Jejich obsazením do hlavních rolí potvrzuje Jiří Mádl pravidlo ...

Ústředním motivem čtyřdílné love story Miluju tě, Pucinko je komplikovaný vztah dvou překvapivých hrdinů, kteří nemůžou být spolu, ale ani bez sebe, a učí se žít ve světě zasaženém koronavirem. Jsou jimi Kartí a Pucinka, zubní kartáčky. Jejich obsazením do hlavních rolí potvrzuje Jiří Mádl pravidlo známé z loutkářství, že v autorově imaginaci se hrdinou může stát kdokoli nebo cokoli a velmi silný netradiční příběh je na světě.

Hrají: Jiří Mádl

Režie: Jiří Mádl

IMDb  54 % Kinobox  70 %

Miluju tě, Pucinko online

Sledovat Miluju tě, Pucinko online můžeš na MALL TV. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Miluju tě, Pucinko online, zda je ke stažení a zda má Miluju tě, Pucinko dabing nebo titulky.

Fameplay
Fameplay
od 19. 1. 2021
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Miluju tě, Pucinko recenze a hodnocení

V seriálu Miluju tě, Pucinko hrají Jiří Mádl.

Seriál Miluju tě, Pucinko můžete vidět na MALL TV.

Seriál Miluju tě, Pucinko je online na MALL TV, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.