FB pixel TP pixel
Air Bud

Můj pes Buddy

Air Bud
USA | 1997 | Air Bud | Komedie | Psi | 98 minut

Josh je jedenáctiletý chlapec, který se se svou maminkou právě přistehoval do zapadlého městečka Fernfield ve státě Washington. Nedávno mu zemřel otec a on se v nové škole a mezi novými, neznámými dětmi cíti právem jako outsider. Je smutný a sám. Na opuštěném basketbalovém hřišti potká psa Buddyho. ...

Josh je jedenáctiletý chlapec, který se se svou maminkou právě přistehoval do zapadlého městečka Fernfield ve státě Washington. Nedávno mu zemřel otec a on se v nové škole a mezi novými, neznámými dětmi cíti právem jako outsider. Je smutný a sám. Na opuštěném basketbalovém hřišti potká psa Buddyho. Je to krásný zlatý retriever. Josh velmi rychle zjistí, že Buddy je šikovný pes a dokonce dokáže zpracovat basketbalový míč a trefit jím do koše. Hraje se poslední zápas celostátního finále školních družstev v basketbalu a Joshův tým prohrává. Trenér potřebuje střídat a poprvé pošle do hry Joshe. V kritickém momentu zápasu vběhne na hřiště Buddy a začnou se dít nevídané věci...

Hrají: Kevin Zegers, Wendy Makkena, Bill Cobbs, Brendan Fletcher, Norman Browning, Eric Christmas, Nicola Cavendish

Režie: Charles Martin Smith

IMDb  51 % Kinobox  54 %

Můj pes Buddy online

Sledovat Můj pes Buddy online můžeš na Amazon Prime Video. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Můj pes Buddy online, zda je ke stažení a zda má Můj pes Buddy dabing nebo titulky.

Amazon Prime Video
Amazon Prime Video
původní znění | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 25. 8. 2019
Předplatné za 79 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Můj pes Buddy zajímavosti

Tržby v českých kinech
1 275 306 Kč
Návštěvnost v českých kinech
48 523 diváků

Můj pes Buddy recenze a hodnocení

Ve filmu Můj pes Buddy hrají Kevin Zegers, Wendy Makkena, Bill Cobbs, Brendan Fletcher, Norman Browning, Eric Christmas, Nicola Cavendish.

Film Můj pes Buddy režíruje Charles Martin Smith.

Film Můj pes Buddy má 98 minut.

Film Můj pes Buddy vidělo v českých kinech 48 523 diváků.

Film Můj pes Buddy můžete vidět na Amazon Prime Video.

Film Můj pes Buddy je online na Amazon Prime Video, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.