FB pixel TP pixel
My Dog Killer
My Dog Killer

Můj pes Killer

My Dog Killer
Slovensko | 2013 | Drama | Psi

Drama jednoho dne. Osmnáctiletý Marek žije v bezútěšném prostředí blízko slovensko-moravských hranic se svým otcem vinařem a rasistickými kamarády - hooligans. Markovým nejlepším přítelem je jeho pes, který je perfektně vycvičen proti všem vetřelcům. Markovým životem náhle otřese šokující tajemství,...

Drama jednoho dne. Osmnáctiletý Marek žije v bezútěšném prostředí blízko slovensko-moravských hranic se svým otcem vinařem a rasistickými kamarády - hooligans. Markovým nejlepším přítelem je jeho pes, který je perfektně vycvičen proti všem vetřelcům. Markovým životem náhle otřese šokující tajemství, které zjistí o své dávno zmizelé matce. Dramatický příběh ze současnosti, který se vyznačuje syrovostí a velkou mírou autenticity, se dotýká aktuálních otázek naší společnosti, jako jsou: rasismus, nezaměstnanost a problémy disfunkční rodiny. Nedostatek citovosti a tolerance okolí poznamená hlavního nevyzrálého hrdinu, jehož jediným přítelem je jeho pes.

Režie: Mira Fornay

IMDb  56 % Kinobox  50 %

Můj pes Killer online

Sledovat Můj pes Killer online můžeš na České kino, Kinobox. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Můj pes Killer online, zda je ke stažení a zda má Můj pes Killer dabing nebo titulky.

České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
Kinobox
Kinobox
český dabing | od 2. 6. 2023
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Můj pes Killer novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Můj pes Killer, které najdeš na našem webu.

5 povedených českých filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu
5 povedených českých filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu
14.01.2021 9:00:00 | České novinky

Netflix ani v novém roce nehodlá zastavovat v přidávání českých filmů do své nabídky. Nově přidal hned 5 snímků, které patří mezi to zajímavější, co se v posledních letech urodilo.

Můj pes Killer recenze a hodnocení

Ve filmu Můj pes Killer hrají .

Film Můj pes Killer režíruje Mira Fornay.

Film Můj pes Killer můžete vidět na České kino, Kinobox.

Film Můj pes Killer je online na České kino, Kinobox, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.