FB pixel TP pixel
We Can Be Heroes

Můžeme být hrdinové

We Can Be Heroes
USA | 2020 | Sharkboy and Lavagirl | Dobrodružné filmy | Rodinné | 100 minut

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské hrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče a celou planetu.

Hrají: Pedro Pascal, Christian Slater, Priyanka Chopra, Boyd Holbrook, Christopher McDonald, YaYa Gosselin, Akira Akbar

Režie: Robert Rodriguez

IMDb  47 % Kinobox  49 %

Můžeme být hrdinové online

Sledovat Můžeme být hrdinové online můžeš na Netflix. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Můžeme být hrdinové online, zda je ke stažení a zda má Můžeme být hrdinové dabing nebo titulky.

Netflix
Netflix
anglické titulky | původní znění | české titulky | český dabing | 4K kvalita | HD kvalita | SD kvalita | od 25. 12. 2020
Předplatné za 199 Kč nebo 259 Kč nebo 319 Kč - Vysvětlení cen předplatného
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Můžeme být hrdinové novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Můžeme být hrdinové, které najdeš na našem webu.

Nejsledovanější filmy Netflixu: Češi loni zničili řadu netflixovských hitů
Nejsledovanější filmy Netflixu: Češi loni zničili řadu netflixovských hitů
05.01.2022 18:15:00 | České novinky

Češti producenti a tvůrci si mohou gratulovat. V loňském roce jasně prokázali, že je o jejich snímky mezi blockbustery Netflixu nemalý zájem. A nemusí jít pouze o komedie.

10 největších filmových hitů na Netflixu současnosti
10 největších filmových hitů na Netflixu současnosti
19.04.2021 12:00:00 | Tipy na film

V březnu se na Netflixu objevilo několik očekávaných originálních filmů a streamovací gigant u nás uvedl i spoustu licencovaných hitů. V nejlepší desítce posledních týdnů se utkaly v poměru pět ku pěti a najdeme v ní vcelku pestrou žánrovou škálu. Pojďme si deset nejsledovanějších snímků představit.

Tohle jsou aktuálně největší filmové hity Netflixu
Tohle jsou aktuálně největší filmové hity Netflixu
10.03.2021 | Tipy na film

Nejkratší měsíc v roce přinesl na Netflix několik novinek v podobě originálních snímků i několika licencovaných klasik. Jako obvykle vám přinášíme desítku těch nejsledovanějších filmů, jež je tentokráte opravdu různorodá.

10 nejsledovanějších filmů na Netflixu současnosti
10 nejsledovanějších filmů na Netflixu současnosti
07.02.2021 | Tipy na film

První měsíc nového roku je za námi a stejně jako téměř všechny měsíce toho minulého jsme jej strávili v lockdownu. Díky tomu měla spousta z nás šanci sledovat Netflix a do top desítky těch vůbec nejsledovanějších snímků dostaly následující. Koukali jste na ně taky?

15 nejnovějších filmů na Netflixu s českým dabingem
15 nejnovějších filmů na Netflixu s českým dabingem
20.01.2021 | Tipy na film

Co si budeme povídat, situace na streamovacích službách není s ohledem na dabing zrovna růžová. Kromě HBO ostatní SVOD služby zatím mnoho dabingu nenabízí. Netflix se ale od loňského roku alespoň snaží v posledních týdnech znovu přidal pár kousků, které si můžete užít v mateřštině.

10 nejzajímavějších filmů a seriálů, které Netflix přidá do konce roku
10 nejzajímavějších filmů a seriálů, které Netflix přidá do konce roku
22.12.2020 | Tipy na film

Myslíte si, že už vás do konce roku nemá na Netflixu co zabavit? Tak to jste na omylu. Největší streamovací služba totiž - stejně jako peníze - nikdy nespí a to by bylo, aby si vaše předplatné nezasloužila. Pojďme se mrknout na 10 blížících se přírůstků z ranku filmů i seriálů.

Od vykopávek po čarodějnice. Netflix 4 ukázkami láká na další zimní hity
Od vykopávek po čarodějnice. Netflix 4 ukázkami láká na další zimní hity
07.12.2020 9:00:00 | Filmové novinky

V nejbližších týdnech se opět můžeme těšit na pestrý výběr netflixovských novinek. Čeká nás seriálové melodrama Cesta svatojánských mušek, zakončení Sabrininých děsivých dobrodružství či hvězdné životopisné drama Vykopávky.

Můžeme být hrdinové recenze a hodnocení

Mr. Hlad
Mr. Hlad Moviezone
12.01.2021

Zlí mimozemšťané unesli superhrdiny a jejich děti teď musí objevit sílu týmové spolupráce a kamarádství a zachránit svět. To vše pod dohledem Roberta Rodrigueze, který se pokouší navazovat na Spy Kids a Žraločáka a Lávovku, takže je to všechno celé dost nevkusně barevné, předvídatelné, špatně zahran......   Celá recenze

 40 %
Anja Verem
Anja Verem CervenyKoberec
29.12.2020

Celkově tedy nový počin Roberta Rodrigueze nepřináší nic zhola objevného, ale i tak vlastně baví. Dialogy sice nejsou perfektní, herci hodně přehrávají a vizuální efekty navozují počátek dvacátého prvního století, i přes to si však diváci tento snímek užijí. Ale jen za tří podmínek: pokud jsou děti,......   Celá recenze

 50 %

Ve filmu Můžeme být hrdinové hrají Pedro Pascal, Christian Slater, Priyanka Chopra, Boyd Holbrook, Christopher McDonald, YaYa Gosselin, Akira Akbar.

Film Můžeme být hrdinové režíruje Robert Rodriguez.

Film Můžeme být hrdinové má 100 minut.

Film Můžeme být hrdinové můžete vidět na Netflix.

Film Můžeme být hrdinové je online na Netflix, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.