FB pixel TP pixel
H2O Extreme

Na hraně

H2O Extreme
USA | 2009 | Akční filmy | Hokej | 95 minut

Austin Roberts (Chris Carmack, Do hlubiny 2) je nadějný hokejista. Jeho skutečnou vášní je však vodní lyžování. Proto se, když má postoupit mezi hokejové profíky, ještě jednou vrací na jezero, aby se naposledy rozletěl za lodí... Jenže tenhle akční sport, silní soupeři a příležitost zúčastnit se šam...

Austin Roberts (Chris Carmack, Do hlubiny 2) je nadějný hokejista. Jeho skutečnou vášní je však vodní lyžování. Proto se, když má postoupit mezi hokejové profíky, ještě jednou vrací na jezero, aby se naposledy rozletěl za lodí... Jenže tenhle akční sport, silní soupeři a příležitost zúčastnit se šampionátu H2O Extreme ho nakonec zcela pohltí. S pomocí kamaráda Grega (Rider Strong, Penthouse), nové lásky Ashlyn (Nikki Griffin,Rychle a zběsile 2) a trenéra Crashe (John Schneider, Sidney White) se Austin rozhodne sebrat veškeré své umění a předvést v soutěži mimořádně náročné prvky a splnit si tak takřka zapomenutý sen.

Hrají: Chris Carmack, Nikki Griffin, Rider Strong, Tad Hilgenbrink, John Schneider

Režie: Bill Scharpf

IMDb  42 % Kinobox  41 %

Na hraně online

Sledovat Na hraně online můžeš na Kinobox. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Na hraně online, zda je ke stažení a zda má Na hraně dabing nebo titulky.

Kinobox
Kinobox
český dabing | od 9. 6. 2023
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Na hraně recenze a hodnocení

Ve filmu Na hraně hrají Chris Carmack, Nikki Griffin, Rider Strong, Tad Hilgenbrink, John Schneider.

Film Na hraně režíruje Bill Scharpf.

Film Na hraně má 95 minut.

Film Na hraně můžete vidět na Kinobox.

Film Na hraně je online na Kinobox, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.