FB pixel TP pixel
Nechte zpívat Mišíka
Nechte zpívat Mišíka

Nechte zpívat Mišíka

Nechte zpívat Mišíka
Česko | 2017 | Dokumenty | Hudebníci

Vladimír Mišík patří k zásadním osobnostem české populární hudby. Svou tvorbou ovlivnil celou generaci umělců z hudebního, výtvarného i literárního světa. Je spoluzakladatelem (s kytaristou Radimem Hladíkem) kapely Blue Effect a přes čtyřicet let hraje s kapelou Etc. Filmový příběh Vladimíra Mišíka ...

Vladimír Mišík patří k zásadním osobnostem české populární hudby. Svou tvorbou ovlivnil celou generaci umělců z hudebního, výtvarného i literárního světa. Je spoluzakladatelem (s kytaristou Radimem Hladíkem) kapely Blue Effect a přes čtyřicet let hraje s kapelou Etc. Filmový příběh Vladimíra Mišíka je složen z mozaiky jeho vzpomínání, písní, dobových i osobních archivů, z rozhovorů s kolegy, blízkými přáteli a rodinou. Střídání fiktivního prostoru na „Mišíkově planetce" s realitou na planetě Zemi vnáší do filmu rytmus, vtip, hravost a vřelou lidskost. Součástí Vladimírova osudu je i téma nepoznaného otce, amerického vojáka, po němž zbyly jen matčiny vzpomínky a dvě fotografie. Snaha dozvědět se o něm něco bližšího dlouho nevedla k žádným výsledkům, ale Vladimírův syn Adam za pomoci českých i amerických historiků pátrání po rodinných kořenech nevzdal...

Hrají: Adam Mišík, Pavel Skála, Vladimír Mišík, Jaroslav Olin Nejezchleba, Jan Hrubý, Radim Hladík

Režie: Jitka Němcová

Nechte zpívat Mišíka online

Sledovat Nechte zpívat Mišíka online můžeš na České kino, DaFilms, HBO Max, KVIFF TV, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Nechte zpívat Mišíka online, zda je ke stažení a zda má Nechte zpívat Mišíka dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 10. 11. 2022
Předplatné za 159 Kč
České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
DaFilms
DaFilms
od 1. 11. 2019
Půjčení za 65 Kč Nákup za 110 Kč
HBO Max
HBO Max
HD kvalita | SD kvalita | od 21. 7. 2023
Předplatné za 199 Kč
KVIFF TV
KVIFF TV
od 6. 6. 2022
Půjčení (HD) za 70 Kč Nákup (HD) za 120 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Nechte zpívat Mišíka novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Nechte zpívat Mišíka, které najdeš na našem webu.

Na Netflix nově dorazil komediální hit Přes prsty a 6 dalších českých filmů
Na Netflix nově dorazil komediální hit Přes prsty a 6 dalších českých filmů
21.10.2020 | České novinky

Netflix po dvou týdnech pauzy přidává větší množství českých filmů. A opět spoléhá na to, co mu v minulosti fungovalo. Dostaneme komediální kinohit, několik oceňovaných snímků a dojde i na něco pro malé diváky a fanoušky dokumentů.

Všichni kandidáti na Českého lva online na DaFilms
Všichni kandidáti na Českého lva online na DaFilms
07.03.2018 | České novinky

Český lev je od letoška zase hezký (ta soška), takže mu klidně můžete věnovat svoji pozornost. Trochu vám to usnadní Dafilms.cz, kde si můžete legálně až do 11. března pustit 13 z nominovaných filmů. A první z nich dokonce zadarmo. Teda za sdílení na Facebooku, což je furt zadarmo. Na co rozhodně mrknout a co klidně přeskočit?

Nechte zpívat Mišíka recenze a hodnocení

Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes
08.03.2017

Aby se film Nechte zpívat Mišíka mohl dokončit, skládali se fanoušci v internetové sbírce. Lépe své peníze investovat nemohli: snímek, který po dnešní slavnostn......   Celá recenze

 70 %

Ve filmu Nechte zpívat Mišíka hrají Adam Mišík, Pavel Skála, Vladimír Mišík, Jaroslav Olin Nejezchleba, Jan Hrubý, Radim Hladík.

Film Nechte zpívat Mišíka režíruje Jitka Němcová.

Film Nechte zpívat Mišíka můžete vidět na České kino, DaFilms, HBO Max, KVIFF TV, Voyo.

Film Nechte zpívat Mišíka je online na České kino, DaFilms, HBO Max, KVIFF TV, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.