FB pixel TP pixel
Nerodič
Nerodič

Nerodič

Nerodič
Česko | 2017 | Dokumenty | Společnost

Kolik podob může mít dnešní rodina? Jakou rodinu chceme? A chceme ji vůbec? Dokumentaristka Jana Počtová natočila intimní sondu do rodičovství a partnerství dneška. Film Nerodič ukazuje šest různých příběhů, šest názorů na rodičovství a s nimi šest různých forem rodin. Někdo z nich se pro své pojetí...

Kolik podob může mít dnešní rodina? Jakou rodinu chceme? A chceme ji vůbec? Dokumentaristka Jana Počtová natočila intimní sondu do rodičovství a partnerství dneška. Film Nerodič ukazuje šest různých příběhů, šest názorů na rodičovství a s nimi šest různých forem rodin. Někdo z nich se pro své pojetí rodiny rozhodl, někdo k ní postupně došel, pro někoho nebyla jiná volba a někomu to prostě nevyšlo. Někdo by to možná udělal jinak, jiný si stojí za svým, někdo je šťastný a jiný zas frustrovaný. Všichni ale svým příběhem zastupují řadu jiných příběhů a rodin, které jsou těm jejich podobné. „Proč se mi rozpadla rodina?“, „Seženu otce ke svému dítěti?“, „Zvládneme to v patchwork rodině?“, „Proč mít vůbec děti?“, „Nechtěla jsem si pořizovat dítě bez otce, tak jsem se radši rozhodla pro adopci.“, „Jsme ženy a právě spolu čekáme třetí dítě.“ Nerodič není o známých lidech nebo známé cause, je „pouze“ o nás.

IMDb  67 % Kinobox  66 %

Nerodič online

Sledovat Nerodič online můžeš na DaFilms, KVIFF TV, Starmax, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Nerodič online, zda je ke stažení a zda má Nerodič dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 18. 1. 2021
Předplatné za 159 Kč
DaFilms
DaFilms
od 11. 5. 2022
Půjčení za 65 Kč Nákup za 110 Kč
KVIFF TV
KVIFF TV
od 6. 6. 2022
Půjčení (HD) za 80 Kč Nákup (HD) za 150 Kč
Starmax
Starmax
HD kvalita | SD kvalita | od 20. 1. 2024
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Nerodič recenze a hodnocení

Ve filmu Nerodič hrají .

Film Nerodič režíruje .

Film Nerodič můžete vidět na DaFilms, KVIFF TV, Starmax, Voyo.

Film Nerodič je online na DaFilms, KVIFF TV, Starmax, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.