FB pixel TP pixel
Innocence

Nevinnost

Innocence
Česko | 2011 | Drama | Pomsta | 98 minut

Cesta z vrcholu na absolutní dno může být velmi rychlá. Někdy stačí jediná věta a všechno, co jste dosud budovali, se zhroutí jako domeček z karet. Uznávaný lékař, milovaný otec a manžel, čelí obvinění z velmi těžkého zločinu. Ze dne na den vyměnil dobrou adresu za celu ve vazební věznici, odkud se ...

Cesta z vrcholu na absolutní dno může být velmi rychlá. Někdy stačí jediná věta a všechno, co jste dosud budovali, se zhroutí jako domeček z karet. Uznávaný lékař, milovaný otec a manžel, čelí obvinění z velmi těžkého zločinu. Ze dne na den vyměnil dobrou adresu za celu ve vazební věznici, odkud se nevina prokazuje hodně těžko, zvlášť, když protistraně pomáhá člověk, který může být motivován osobní pomstou. Pravda prý nakonec vždycky zvítězí nad lží a nenávistí. Někdy ani to ale nemusí znamenat vítězství. Někdy je to jen přestávka před dalším, mnohem náročnějším zápasem. Zvlášť, když ve snaze zachránit se obětujete tajemství, která měla zůstat navždy skrytá, protože jsou pro vás i pro vaše okolí příliš nebezpečná.

Hrají: Anna Geislerová, Luděk Munzar, Hynek Čermák, Zita Morávková, Anna Linhartová, Miroslav Hanuš, Alena Mihulová

Režie: Jan Hřebejk

IMDb  69 % Kinobox  69 %

Nevinnost online

Sledovat Nevinnost online můžeš na České kino, Filmbox+. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Nevinnost online, zda je ke stažení a zda má Nevinnost dabing nebo titulky.

České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
Filmbox+
Filmbox+
SD kvalita | od 21. 6. 2023
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Nevinnost zajímavosti

Rozpočet
18 000 000 Kč
Tržby v českých kinech
18 498 218 Kč
Návštěvnost v českých kinech
164 501 diváků

Nevinnost recenze a hodnocení

Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes

Před několika dny vstoupil do kin jedenáctý společný film dvojice Hřebejk – Jarchovský. Jmenuje se Nevinnost a výbuchy smíchu rozhodně neslibuje....   Celá recenze

 60 %

Ve filmu Nevinnost hrají Anna Geislerová, Luděk Munzar, Hynek Čermák, Zita Morávková, Anna Linhartová, Miroslav Hanuš, Alena Mihulová.

Film Nevinnost režíruje Jan Hřebejk.

Film Nevinnost má 98 minut.

Film Nevinnost měl rozpočet 18 000 000 Kč.

Film Nevinnost vidělo v českých kinech 164 501 diváků.

Film Nevinnost můžete vidět na České kino, Filmbox+.

Film Nevinnost je online na České kino, Filmbox+, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.