FB pixel TP pixel
We Are Never Alone
We Are Never Alone

Nikdy nejsme sami

We Are Never Alone
Česko | 2016 | Drama | Rodinné vztahy | 104 minut

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten...

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten ale miluje striptérku. Ta však čeká na otce svého dítěte, který sedí v nedaleké base, kde pracuje náš bachař. Drama o současné době a lidech, kteří jsou obětmi i strůjci jejích běsů.

Režie: Petr Václav

IMDb  65 % Kinobox  59 %

Nikdy nejsme sami online

Sledovat Nikdy nejsme sami online můžeš na DaFilms. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Nikdy nejsme sami online, zda je ke stažení a zda má Nikdy nejsme sami dabing nebo titulky.

DaFilms
DaFilms
anglické titulky | od 8. 5. 2021
Půjčení za 65 Kč Nákup za 110 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Nikdy nejsme sami zajímavosti

Tržby v českých kinech
238 237 Kč
Návštěvnost v českých kinech
2 312 diváků
Počet Oscarů
1 vítězství, 2 nominací

Nikdy nejsme sami recenze a hodnocení

Adam Hencze
Adam Hencze Pinbacker
28.05.2022 9:02:21

Nový film Petra Václava sleduje propletené osudy několika životem soužených postav v zapadlé české vísce. Další hořká česká tragikomedie? Ne tak docela – vyšší ambice neschází, autorská vize však není zcela jasná....   Celá recenze

 50 %

Ve filmu Nikdy nejsme sami hrají .

Film Nikdy nejsme sami režíruje Petr Václav.

Film Nikdy nejsme sami má 104 minut.

Film Nikdy nejsme sami vidělo v českých kinech 2 312 diváků.

Film Nikdy nejsme sami můžete vidět na DaFilms.

Film Nikdy nejsme sami je online na DaFilms, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.