FB pixel TP pixel
The Red Sea Diving Resort

Operace Brothers

The Red Sea Diving Resort
Kanada | 2019 | Thrillery | Špióni | 129 minut

Natočeno podle skutečné událostí, kdy několik mezinárodních agentů a Etiopianů se snažilo propašovat skrz hotelový komplex několik súdanských uprchlíků do Izraele.

Hrají: Chris Evans, Haley Bennett, Ben Kingsley, Michiel Huisman, Alessandro Nivola, Michael Kenneth Williams, Greg Kinnear

Režie: Gideon Raff

IMDb  66 %

Operace Brothers online

Sledovat Operace Brothers online můžeš na Netflix. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Operace Brothers online, zda je ke stažení a zda má Operace Brothers dabing nebo titulky.

Netflix
Netflix
anglické titulky | původní znění | české titulky | 4K kvalita | HD kvalita | SD kvalita | od 31. 7. 2019
Předplatné za 199 Kč nebo 259 Kč nebo 319 Kč - Vysvětlení cen předplatného
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Operace Brothers novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Operace Brothers, které najdeš na našem webu.

Doma kvůli koronaviru? Dožeňte těchto 10 přehlížených filmů od Netflixu
Doma kvůli koronaviru? Dožeňte těchto 10 přehlížených filmů od Netflixu
11.03.2020 | Tipy na film

Všechno zlé je pro něco dobré. Pokud musíte být po návratu z lyžovačky v Itálii v karanténě, anebo musíte hlídat děti kvůli uzavření škol ze strachu z koronaviru, rozhodně nemusíte smutnit. Máme pro vás dostatek zábavy, která vás zabaví minimálně do chvíle, než vám dojdou zásoby rýže a těstovin.

Tolkien, Řbitov zvířátek, The Boys a další novinky na první srpnový víkend
Tolkien, Řbitov zvířátek, The Boys a další novinky na první srpnový víkend
02.08.2019 15:00:00 | Tipy na film

Napínavé drama o zachraňování migrantů, dokumentární série o těžkostech manželství, nová verze Disneyho animované klasiky, dekonstrukce superhrdinů, nebo hororová satira. První srpnový víkend rozhodně není ohledně nabídky online filmů a seriálů chudý. Nudit by se neměl snad nikdo!

Operace Brothers recenze a hodnocení

Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Humanistické téma, které v člověku, co není vnitřně úplně mrtvý, chtě nechtě zarezonuje. A Chris Evans prostě umí hrát a nepotřebuje mít v ruce štít Kapitána Ameriky. Žádná bomba, ale poctivá práce určitě.

Mr. Hlad
Mr. Hlad Moviezone
26.08.2019

Izraelský agent Chris Evans a jeho tým jsou odhodlaní zachránit etiopské uprchlíky. Jak? Pořídí si v Súdánu hotel, přes den se starají o turisty a v noci pomáhají s evakuací stovek lidí. A vědí, že je jen otázka času, než se to celé nějak podělá. Red Sea Diving Resort slušně vypadá, má dobré herce i......   Celá recenze

 50 %

Ve filmu Operace Brothers hrají Chris Evans, Haley Bennett, Ben Kingsley, Michiel Huisman, Alessandro Nivola, Michael Kenneth Williams, Greg Kinnear.

Film Operace Brothers režíruje Gideon Raff.

Film Operace Brothers má 129 minut.

Film Operace Brothers můžete vidět na Netflix.

Film Operace Brothers je online na Netflix, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.