FB pixel TP pixel
Out Cold
Out Cold

Out Cold

Out Cold
USA | 2001 | Komedie | Lyžování | 89 minut

Čtyři kamarádi Rick, Luke, Anthony a Pig Pen, kteří žijí v aljašských horách Bull Mountains, jsou velkými vyznavači snowboardu. Jdou z mejdanu do mejdanu, prohánějí holky, zkrátka dělají všechno pro to, aby měli fajn život. Když však zemře majitel městečka Papa Muntz, jeho syn Ted se rozhodne prodat...

Čtyři kamarádi Rick, Luke, Anthony a Pig Pen, kteří žijí v aljašských horách Bull Mountains, jsou velkými vyznavači snowboardu. Jdou z mejdanu do mejdanu, prohánějí holky, zkrátka dělají všechno pro to, aby měli fajn život. Když však zemře majitel městečka Papa Muntz, jeho syn Ted se rozhodne prodat hory lyžařskému magnátovi z Colorada Johnu Majorsovi. Tento plán vyvolá zděšení, protože zdejší hory by se tak proměnily v turistickou zónu plnou bufetů. A tak se čtveřice hrdinů s pomocí dvou Majorsových rebelantských dcer rozhodne podniknout všechno pro to, aby Bull Mountains zůstaly takové, jaké jsou.

Hrají: Jason London, Lee Majors, Zach Galifianakis, David Koechner, Willie Garson, A.J. Cook, Victoria Silvstedt

Režie: Emmett Malloy

IMDb  63 % Kinobox  58 %

Out Cold online

Sledovat Out Cold online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Out Cold online, zda je ke stažení a zda má Out Cold dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
HD kvalita | SD kvalita | od 1. 1. 2019
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč nebo 149 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Out Cold recenze a hodnocení

Ve filmu Out Cold hrají Jason London, Lee Majors, Zach Galifianakis, David Koechner, Willie Garson, A.J. Cook, Victoria Silvstedt.

Film Out Cold režíruje Emmett Malloy.

Film Out Cold má 89 minut.

Film Out Cold můžete vidět na iTunes.

Film Out Cold je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.