FB pixel TP pixel
Long Day's Journey Into Night
Long Day's Journey Into Night

Poslední večery na Zemi

Long Day's Journey Into Night
Čína | 2018 | Drama | Noir | 140 minut

Hypnotický romantizující neo noir nejtalentovanějšího ze současných čínských filmařů Gan Biho je magickou meditací o prostoru a času i enigmatickou básní o ztrátě a bolesti. Film jako sen utkaný z nespolehlivé paměti a ještě nespolehlivější skutečnosti – barevně, světelně i kompozičně uhrančivý přel...

Hypnotický romantizující neo noir nejtalentovanějšího ze současných čínských filmařů Gan Biho je magickou meditací o prostoru a času i enigmatickou básní o ztrátě a bolesti. Film jako sen utkaný z nespolehlivé paměti a ještě nespolehlivější skutečnosti – barevně, světelně i kompozičně uhrančivý přelud narozený z melancholicky rozostřené přítomnosti a minulosti, která dost možná ani nebyla. Podmanivý rytmus a truchlivá obrazotvornost filmu o muži, který hledá svou dávno ztracenou lásku, evokuje ponuřejší a abstraktnější verzi raných filmů Wong Kar-Waie či vrcholných děl Andreje Tarkovského. Film, který nás zavádí do fantaskních ruin provinčního města Kaili na jihovýchodě Číny, vrcholí více než 50 minut trvajícím záběrem-zjevením natočeným bez jediného střihu ve 3D. Poslední večery na Zemi staví na mesmerizujícím efektu a náladě více než na zápletkách a zřetelné distribuci informací, činí tak ale z dobrého důvodu. Čím méně toho totiž víme, tím méně toho zapomeneme.

Hrají: Huang Jue, Tang Wei, Sylvia Chang, Lee Hong Chi, Chen Yongzhong, Zeng Meihuizi, Duan Chun-hao

Režie: Bi Gan

IMDb  71 % Kinobox  71 %

Poslední večery na Zemi online

Sledovat Poslední večery na Zemi online můžeš na Edison. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Poslední večery na Zemi online, zda je ke stažení a zda má Poslední večery na Zemi dabing nebo titulky.

Edison
Edison
od 1. 10. 2020
Půjčení (HD) za 140 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Poslední večery na Zemi recenze a hodnocení

Tvůj názor na Poslední večery na Zemi?

Ve filmu Poslední večery na Zemi hrají Huang Jue, Tang Wei, Sylvia Chang, Lee Hong Chi, Chen Yongzhong, Zeng Meihuizi, Duan Chun-hao.

Film Poslední večery na Zemi režíruje Bi Gan.

Film Poslední večery na Zemi má 140 minut.

Film Poslední večery na Zemi můžete vidět na Edison.

Film Poslední večery na Zemi je online na Edison, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.