FB pixel TP pixel
Acts of Violence
Acts of Violence

Pravidla pomsty

Acts of Violence
Kanada | 2018 | Akční filmy | Akční krimi | 86 minut

Když jeho snoubenku unesou překupníci s bílým masem, vydávají se Roman a jeho bratr, vysloužilý voják, po její stopě a snaží se ji zachránit než bude příliš pozdě. Po cestě se dá Roman dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje proti zkorumpované byrokracii, která ...

Když jeho snoubenku unesou překupníci s bílým masem, vydávají se Roman a jeho bratr, vysloužilý voják, po její stopě a snaží se ji zachránit než bude příliš pozdě. Po cestě se dá Roman dohromady s Averym, policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje proti zkorumpované byrokracii, která má nebezpečné záměry.

Hrají: Bruce Willis, Cole Hauser, Shawn Ashmore, Ashton Holmes, Melissa Bolona, Sophia Bush, Mike Epps

Režie: Brett Donowho

IMDb  53 % Kinobox  51 %

Pravidla pomsty online

Sledovat Pravidla pomsty online můžeš na Canal Plus. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Pravidla pomsty online, zda je ke stažení a zda má Pravidla pomsty dabing nebo titulky.

Canal Plus
Canal Plus
český dabing | od 28. 4. 2023
Předplatné za 189 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Pravidla pomsty novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Pravidla pomsty, které najdeš na našem webu.

15 filmů Bruce Willise - hvězdný start a pád do zapomnění
15 filmů Bruce Willise - hvězdný start a pád do zapomnění
09.03.2018 | Tipy na film

Bruce Willis patří mezi největší akční hrdiny filmové historie. Při příležitosti premiéry jeho nového snímku, remaku klasiky Přání smrti, jsme se ohlédli za jeho kariérou a vybrali z ní nejen jeho úspěšné a výrazné role, ale také snímky, které propadly u kritiků i fanoušků, a symbolizují Bruceův kariérní propad.

Pravidla pomsty recenze a hodnocení

Ve filmu Pravidla pomsty hrají Bruce Willis, Cole Hauser, Shawn Ashmore, Ashton Holmes, Melissa Bolona, Sophia Bush, Mike Epps.

Film Pravidla pomsty režíruje Brett Donowho.

Film Pravidla pomsty má 86 minut.

Film Pravidla pomsty můžete vidět na Canal Plus.

Film Pravidla pomsty je online na Canal Plus, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.