FB pixel TP pixel
The Pretenders
The Pretenders

Přetvářka

The Pretenders
USA | 2019 | Drama | Sex | 95 minut

Ve snímku Přetvářka z dílny Jamese Franca začne život připomínat bojová umění poté, co student filmové školy posedlý francouzskou novou vlnou najde svou múzu v tajemné a svůdné herečce Catherine. Tarry i jeho nejlepší kamarád Phil okamžitě propadnou jejímu kouzlu. Brzy si však uvědomí, že čím více č...

Ve snímku Přetvářka z dílny Jamese Franca začne život připomínat bojová umění poté, co student filmové školy posedlý francouzskou novou vlnou najde svou múzu v tajemné a svůdné herečce Catherine. Tarry i jeho nejlepší kamarád Phil okamžitě propadnou jejímu kouzlu. Brzy si však uvědomí, že čím více času tráví po boku této nádherné ženy, tím se zdá tajemnější. Po letech plných sexu, zrady a napáchaných škod se trojice ocitne v nebezpečné situaci, kdy je jeden z nich nucen bojovat o holý život.

Hrají: Jane Levy, Mirtel Pohla, Priit Voigemast, James Franco, Juno Temple, Mari Abel, Meelis Rämmeld

Režie: Vallo Toomla, James Franco

IMDb  50 % Kinobox  47 %

Přetvářka online

Sledovat Přetvářka online můžeš na Google Play. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Přetvářka online, zda je ke stažení a zda má Přetvářka dabing nebo titulky.

Google Play
Google Play
původní znění | HD kvalita | SD kvalita | od 29. 10. 2019
Půjčení za 39 Kč nebo 59 Kč (HD) Nákup za 210 Kč nebo 270 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Přetvářka recenze a hodnocení

Ve filmu Přetvářka hrají Jane Levy, Mirtel Pohla, Priit Voigemast, James Franco, Juno Temple, Mari Abel, Meelis Rämmeld.

Film Přetvářka režíruje Vallo Toomla, James Franco.

Film Přetvářka má 95 minut.

Film Přetvářka můžete vidět na Google Play.

Film Přetvářka je online na Google Play, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.