FB pixel TP pixel
Honest Thief
Honest Thief

Pro balík prachů

Honest Thief
USA | 2020 | Akční filmy | Akční hrdinové | 92 minut

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, vý...

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé.

Hrají: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos, Robert Patrick, Jasmine Cephas Jones

Režie: Mark Williams

IMDb  60 % Kinobox  59 %

Pro balík prachů online

Sledovat Pro balík prachů online můžeš na Canal Plus, Prima Plus. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Pro balík prachů online, zda je ke stažení a zda má Pro balík prachů dabing nebo titulky.

Canal Plus
Canal Plus
český dabing | od 28. 4. 2023
Předplatné za 189 Kč
Prima Plus
Prima Plus
od 11. 4. 2021
Zdarma {SD} nebo Předplatné za 99 Kč (HD s reklamou) nebo 149 Kč (HD bez reklam)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Pro balík prachů zajímavosti

Rozpočet
30 000 000 $
Celosvětové tržby
31 220 247 $
Tržby v USA
14 163 574 $
Tržby v českých kinech
684 247 Kč
Návštěvnost v českých kinech
4 108 diváků

Pro balík prachů recenze a hodnocení

Ve filmu Pro balík prachů hrají Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos, Robert Patrick, Jasmine Cephas Jones.

Film Pro balík prachů režíruje Mark Williams.

Film Pro balík prachů má 92 minut.

Film Pro balík prachů měl rozpočet 30 000 000 $.

Film Pro balík prachů vidělo v českých kinech 4 108 diváků.

Film Pro balík prachů můžete vidět na Canal Plus, Prima Plus.

Film Pro balík prachů je online na Canal Plus, Prima Plus, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.