FB pixel TP pixel
Dog Pound
Dog Pound

Psí útulek

Dog Pound
Francie | 2010 | Drama | Vězení | 91 minut

Tři mladiství delikventi přijíždějí do nápravného zařízení. kde jsou svěřeni do péče přísného, ale starostlivého dozorce. Snaží se, aby se jim maléry vyhýbaly, dokud však dva z nich nejsou bezohledně napadeni jiným vězněm. Stejně jako smečka nalezených psů zavřených v ohradě si mladí muži snaží udrž...

Tři mladiství delikventi přijíždějí do nápravného zařízení. kde jsou svěřeni do péče přísného, ale starostlivého dozorce. Snaží se, aby se jim maléry vyhýbaly, dokud však dva z nich nejsou bezohledně napadeni jiným vězněm. Stejně jako smečka nalezených psů zavřených v ohradě si mladí muži snaží udržet svá těla a duše nedotčené, ale každé další násilí bobtná se stále vzrůstající silou."

Hrají: Adam Butcher, Shane Kippel, Mateo Morales, Taylor Poulin, Slim Twig, Dewshane Williams, Lawrence Bayne

Režie: Kim Chapiron

IMDb  70 % Kinobox  72 %

Psí útulek online

Sledovat Psí útulek online můžeš na Canal Plus, Filmbox+, Kuki. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Psí útulek online, zda je ke stažení a zda má Psí útulek dabing nebo titulky.

Canal Plus
Canal Plus
český dabing | od 28. 4. 2023
Předplatné za 189 Kč
Filmbox+
Filmbox+
český dabing | SD kvalita | od 1. 2. 2021
Předplatné za 99 Kč
Kuki
Kuki
od 4. 7. 2022
Předplatné za 50 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Psí útulek recenze a hodnocení

Ve filmu Psí útulek hrají Adam Butcher, Shane Kippel, Mateo Morales, Taylor Poulin, Slim Twig, Dewshane Williams, Lawrence Bayne.

Film Psí útulek režíruje Kim Chapiron.

Film Psí útulek má 91 minut.

Film Psí útulek můžete vidět na Canal Plus, Filmbox+, Kuki.

Film Psí útulek je online na Canal Plus, Filmbox+, Kuki, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.