FB pixel TP pixel
March of the Penguins

Putování tučňáků

March of the Penguins
Francie | 2005 | Putování tučnáků | Dokumenty | Příroda | 80 minut

Každým rokem, tisíce tučňáků císařských opouští jistotu jejich hlubokého oceánu a putují stovky mil přes zrádný a odpudivý antarktický ledovec, aby se mohli rozmnožovat. Hrdinné odolávají teplotám hluboko pod bodem mrazu a nesčíslným dobrodružstvím. Podívaná na jejích putování očima Luca Jacquetse j...

Každým rokem, tisíce tučňáků císařských opouští jistotu jejich hlubokého oceánu a putují stovky mil přes zrádný a odpudivý antarktický ledovec, aby se mohli rozmnožovat. Hrdinné odolávají teplotám hluboko pod bodem mrazu a nesčíslným dobrodružstvím. Podívaná na jejích putování očima Luca Jacquetse je plna humoru, plná odvahy malých tvorů vzdorovat drsné přírodě, plná záhad a tajemství. Putování císařů je výpravný snímek o jejich hrdinné námaze pro přežití.

Hrají: Morgan Freeman, Charles Berling, Romane Bohringer, Jules Sitruk, Robert Downey Jr., Kate McKinnon, Malcolm McDowell, Scarlett Johansson, Lady Gaga, Aretha Franklin, Jay Pharoah

Režie: Luc Jacquet, Jérôme Maison

IMDb  77 % Kinobox  77 %

Putování tučňáků online

Sledovat Putování tučňáků online můžeš na Edison. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Putování tučňáků online, zda je ke stažení a zda má Putování tučňáků dabing nebo titulky.

Edison
Edison
od 3. 8. 2022
Půjčení (HD) za 140 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Putování tučňáků zajímavosti

Rozpočet
8 000 000 $
Celosvětové tržby
127 392 693 $
Tržby v USA
77 437 223 $
Tržby v českých kinech
1 813 817 Kč
Návštěvnost v českých kinech
33 530 diváků
Počet Oscarů
1 vítězství, 1 nominací

Putování tučňáků recenze a hodnocení

Ve filmu Putování tučňáků hrají Morgan Freeman, Charles Berling, Romane Bohringer, Jules Sitruk, Robert Downey Jr., Kate McKinnon, Malcolm McDowell, Scarlett Johansson, Lady Gaga, Aretha Franklin, Jay Pharoah.

Film Putování tučňáků režíruje Luc Jacquet, Jérôme Maison.

Film Putování tučňáků má 80 minut.

Film Putování tučňáků měl rozpočet 8 000 000 $.

Film Putování tučňáků vidělo v českých kinech 33 530 diváků.

Film Putování tučňáků můžete vidět na Edison.

Film Putování tučňáků je online na Edison, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.