FB pixel TP pixel
Quo Vadis
Quo Vadis

Quo Vadis

Quo Vadis
USA | 1951 | Životopisné filmy | 171 minut

Řím hoří, Nero recituje, křesťanství je na vzestupu. A filmoví diváci se v zástupech hrnou na filmový kolos, který se natáčel léta. Pyšní se osmi oscarovými ® nominacemi* (včetně Nejlepšího filmu) a objevuje se v něm 110 postav a na třicettisíc statistů. Čekají je skvostné obrazy pochodujících legií...

Řím hoří, Nero recituje, křesťanství je na vzestupu. A filmoví diváci se v zástupech hrnou na filmový kolos, který se natáčel léta. Pyšní se osmi oscarovými ® nominacemi* (včetně Nejlepšího filmu) a objevuje se v něm 110 postav a na třicettisíc statistů. Čekají je skvostné obrazy pochodujících legií, zpupného pohanství a děsivá podívaná na mučednictví křesťanů, předhazovaných lvům za jásotu davů v Koloseu. Robert Taylor hraje velitele legie, jehož láska ke křesťanské otrokyni (Deborah Kerr) překračuje propast mezi říší a sektou oddaných věřících. Nade vším ale ční Nero (Peter Ustinov). Císař, šílenec, vrah - neomezený vládce velkolepé – a velkolepě zatracené – slávy, která bývala Římem.

Hrají: Deborah Kerr, Leo Genn, Peter Ustinov, Bud Spencer, Patricia Laffan, Finlay Currie, Abraham Sofaer

IMDb  72 % Kinobox  74 %

Quo Vadis online

Sledovat Quo Vadis online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Quo Vadis online, zda je ke stažení a zda má Quo Vadis dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
anglické titulky | HD kvalita | SD kvalita | od 26. 3. 2020
Půjčení za 59 Kč (i HD) Nákup za 279 Kč (i HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Quo Vadis recenze a hodnocení

Ve filmu Quo Vadis hrají Deborah Kerr, Leo Genn, Peter Ustinov, Bud Spencer, Patricia Laffan, Finlay Currie, Abraham Sofaer.

Film Quo Vadis režíruje .

Film Quo Vadis má 171 minut.

Film Quo Vadis můžete vidět na iTunes.

Film Quo Vadis je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.