FB pixel TP pixel
Windstorm 4
Windstorm 4

Rychlý jako vítr 4

Windstorm 4
Německo | 2019 | Ostwind Reihe | Dobrodružné filmy | Koně | 102 minut

Babička Maria, Sam a instruktor jezdectví Kaan se snaží poskytnout všemožnou pomoc a podporu, aby Gut Kaltenbach, zápasící s finančními problémy, nezkrachoval. Cílevědomá Isabell patří rovněž mezi podporovatele, ale potají si hřeje vlastní polívčičku. Impulzivní Ari přijíždí do Kaltenbachu na jezdec...

Babička Maria, Sam a instruktor jezdectví Kaan se snaží poskytnout všemožnou pomoc a podporu, aby Gut Kaltenbach, zápasící s finančními problémy, nezkrachoval. Cílevědomá Isabell patří rovněž mezi podporovatele, ale potají si hřeje vlastní polívčičku. Impulzivní Ari přijíždí do Kaltenbachu na jezdecký kurz, na kterém se vytvoří mezi ní a koněm Windstormem, podle kterého je celý seriál pojmenovaný, zcela ojedinělý vztah. Zároveň se spřátelí i s Mikou. Mika a Ari se snaží zachránit farmu a také ubránit Windstorma, kterého ohrožuje všeho schopný trenér Thordur Thorvaldson.

Hrají: Luna Paiano, Hanna Binke, Marvin Linke, Amber Bongard, Tilo Prückner, Cornelia Froboess, Lili Epply

Režie: Theresa von Eltz

IMDb  55 %

Rychlý jako vítr 4 online

Sledovat Rychlý jako vítr 4 online můžeš na Stream, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Rychlý jako vítr 4 online, zda je ke stažení a zda má Rychlý jako vítr 4 dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
český dabing | od 4. 5. 2022
Předplatné za 159 Kč
Stream
Stream
od 3. 12. 2021
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Rychlý jako vítr 4 recenze a hodnocení

Ve filmu Rychlý jako vítr 4 hrají Luna Paiano, Hanna Binke, Marvin Linke, Amber Bongard, Tilo Prückner, Cornelia Froboess, Lili Epply.

Film Rychlý jako vítr 4 režíruje Theresa von Eltz.

Film Rychlý jako vítr 4 má 102 minut.

Film Rychlý jako vítr 4 můžete vidět na Stream, Voyo.

Film Rychlý jako vítr 4 je online na Stream, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.