FB pixel TP pixel
Little Miss Dolittle
Little Miss Dolittle

Slečna Dolittle

Little Miss Dolittle
Německo | 2018 | Dobrodružné filmy | Rodinné | 96 minut

Jedenáctiletá Lilli Dolittle může mluvit se zvířaty. Je to tajemství, o kterém by kromě jejích rodičů nikdo neměl vědět. Její zvláštní talent způsobil v minulosti dost potíží a nutí rodinu se znovu a znovu stěhovat. Lilli při příchodu do nového domova slíbí, že si svoji zvláštnost nechá pro sebe. Kd...

Jedenáctiletá Lilli Dolittle může mluvit se zvířaty. Je to tajemství, o kterém by kromě jejích rodičů nikdo neměl vědět. Její zvláštní talent způsobil v minulosti dost potíží a nutí rodinu se znovu a znovu stěhovat. Lilli při příchodu do nového domova slíbí, že si svoji zvláštnost nechá pro sebe. Když ale zjistí, že nějaký zloděj unesl z místní zoo slůně Ronni, už slib dál držet nedokáže. Společně se svým novým spolužákem Jessem se vydává na dobrodružství, aby zachránila Ronniho i další zvířata.

IMDb  49 % Kinobox  43 %

Slečna Dolittle online

Sledovat Slečna Dolittle online můžeš na Stream, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Slečna Dolittle online, zda je ke stažení a zda má Slečna Dolittle dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
český dabing | od 7. 5. 2022
Předplatné za 159 Kč
Stream
Stream
od 3. 12. 2021
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Slečna Dolittle recenze a hodnocení

Ve filmu Slečna Dolittle hrají .

Film Slečna Dolittle režíruje .

Film Slečna Dolittle má 96 minut.

Film Slečna Dolittle můžete vidět na Stream, Voyo.

Film Slečna Dolittle je online na Stream, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.