FB pixel TP pixel
Death Comes to Pemberley
Death Comes to Pemberley

Smrt přichází do Pemberley

Death Comes to Pemberley
Velká Británie | 2013 | Krimi seriály | Záhada | 59 minut | 1 řad(a) | 3 epizod

Slavná anglická detektivkářka P. D. Jamesová tentokrát úplně jinak. Záhadnou smrt kapitána Dennyho řeší hlavní postavy z románu Jane Austenové Pýcha a předsudek. Od svatby slečny Elizabeth Bennetové a pana Fitzwilliama Darcyho uplynulo šest let. Manželé s rodinou žijí na překrásném rodinném sídle Pe...

Slavná anglická detektivkářka P. D. Jamesová tentokrát úplně jinak. Záhadnou smrt kapitána Dennyho řeší hlavní postavy z románu Jane Austenové Pýcha a předsudek. Od svatby slečny Elizabeth Bennetové a pana Fitzwilliama Darcyho uplynulo šest let. Manželé s rodinou žijí na překrásném rodinném sídle Pemberley. Všichni se připravují na každoroční ples. Po neohlášeném nočním příjezdu Elizabethiny lehkomyslné sestry Lydie však události nabírají nečekaný spád. Hysterická mladá žena totiž vykřikuje, že jejího muže George Wickhama cestou lesem někdo zastřelil. Darcy okamžitě organizuje pátrání a v lese skutečně objeví zohavenou mrtvolu. Není to však Wickham, ale jeho společník kapitán Denny. Do Pemberley přijíždí smírčí soudce Hardcastle a začíná vyšetřování, v němž je George Wickham hlavním podezřelým... Na Pemberley, rodinném panství Elizabeth a Fitzwilliama Darcyových, došlo k vraždě. Hlavním podezřelým z hrdelního zločinu je George Wickham, manžel Elizabethiny sestry Lydie. Pokud bude shledán vinným, budou následky pro rodinné jméno katastrofální. Darcy nehodlá nic takového připustit, a proto bere vyšetřování do vlastních rukou. Přesto je však pro všechny případy rozhodnut výhodně provdat svou sestru Georgianu. To se ovšem nelíbí Elizabeth, která sama začne pátrat, aby dopomohla své švagrové a přítelkyni ke šťastnému manželství. Podaří se manželům Darcyovým problémy vyřešit, očistit jméno rodiny a zachránit i své manželství?

Hrají: Matthew Rhys, Anna Maxwell Martin, Matthew Goode, Trevor Eve, Jenna Coleman, Tom Ward, Eleanor Tomlinson

Režie: Daniel Percival

IMDb  71 % Kinobox  67 %

Smrt přichází do Pemberley online

Sledovat Smrt přichází do Pemberley online můžeš na Canal Plus. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Smrt přichází do Pemberley online, zda je ke stažení a zda má Smrt přichází do Pemberley dabing nebo titulky.

Canal Plus
Canal Plus
od 2. 2. 2024
Předplatné za 189 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Smrt přichází do Pemberley recenze a hodnocení

Tvůj názor na Smrt přichází do Pemberley?

V seriálu Smrt přichází do Pemberley hrají Matthew Rhys, Anna Maxwell Martin, Matthew Goode, Trevor Eve, Jenna Coleman, Tom Ward, Eleanor Tomlinson.

Seriál Smrt přichází do Pemberley můžete vidět na Canal Plus.

Seriál Smrt přichází do Pemberley je online na Canal Plus, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.