FB pixel TP pixel
The Candidate
The Candidate

Špinavé spiknutí

The Candidate
Dánsko | 2008 | Thrillery | Psychologické | 90 minut

Jonas Bechmann je obhájce, který věří systému, jehož je součástí, až do chvíle, kdy je obviněn z vraždy. Vezme věci do svých rukou a pouští se do pátrání po skupině vyděračů, kteří mu vyhrožují, že na něj vraždu hodí. Nic ale není takové, jak se zdá. Vydírání souvisí s minulostí a se smrtí jeho otce...

Jonas Bechmann je obhájce, který věří systému, jehož je součástí, až do chvíle, kdy je obviněn z vraždy. Vezme věci do svých rukou a pouští se do pátrání po skupině vyděračů, kteří mu vyhrožují, že na něj vraždu hodí. Nic ale není takové, jak se zdá. Vydírání souvisí s minulostí a se smrtí jeho otce, ke které došlo za záhadných okolností před rokem a půl.

Hrají: Kim Bodnia, Nikolaj Lie Kaas, Laura Christensen, Tuva Novotny, Birgitte Hjort Sorensen, David Dencik, Henning Valin Jakobsen

Režie: Kasper Barfoed

IMDb  63 % Kinobox  62 %

Špinavé spiknutí online

Sledovat Špinavé spiknutí online můžeš na Filmbox+. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Špinavé spiknutí online, zda je ke stažení a zda má Špinavé spiknutí dabing nebo titulky.

Filmbox+
Filmbox+
původní znění | český dabing | SD kvalita | od 6. 3. 2024
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Špinavé spiknutí recenze a hodnocení

Ve filmu Špinavé spiknutí hrají Kim Bodnia, Nikolaj Lie Kaas, Laura Christensen, Tuva Novotny, Birgitte Hjort Sorensen, David Dencik, Henning Valin Jakobsen.

Film Špinavé spiknutí režíruje Kasper Barfoed.

Film Špinavé spiknutí má 90 minut.

Film Špinavé spiknutí můžete vidět na Filmbox+.

Film Špinavé spiknutí je online na Filmbox+, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.