FB pixel TP pixel
Farm Keeper
Farm Keeper

Správce statku

Farm Keeper
Česko | 2004 | Drama | Rodinné

Jako dobrou hudbu může hrát velký symfonický orchestr či jeden bluesový muzikant se starou kytarou, tak i dobrý film může vzniknout ve velkých producentských společnostech nebo jen za mizivé náklady. Druhou cestu zvolil kameraman Martin Duba. Vzal svoji ženu, děti, zvířata, kamarády a všichni společ...

Jako dobrou hudbu může hrát velký symfonický orchestr či jeden bluesový muzikant se starou kytarou, tak i dobrý film může vzniknout ve velkých producentských společnostech nebo jen za mizivé náklady. Druhou cestu zvolil kameraman Martin Duba. Vzal svoji ženu, děti, zvířata, kamarády a všichni společně natočili příjemný celovečerní film za rozpočet doslova a do písmene rodinný. Rodina Martina Duby hraje rodinu pana Kuby a jejich kamarádi hrají jejich kamarády. Kubovi žijí přes léto na statku, v němž provozují hospodu, chovají koně. Otec podniká, ale očividně se mu nedaří. Statek chátrá. Až příchod záhadného mladíka Františka obrací všechno k lepšímu a příběh se dále nese v atmosféře umožňující každý den zázrak. Film, který diváka zaujme především pozitivním pohledem na svět, v sobě nezapře svého tvůrce, jednoho z nejlepších českých kameramanů.

IMDb  58 % Kinobox  56 %

Sleduj Správce statku celý film zdarma

Pusť si Správce statku online hned zdarma na Filmtoro.



Správce statku online

Sledovat Správce statku online můžeš na České kino, Filmy česky, Kinobox, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Správce statku online, zda je ke stažení a zda má Správce statku dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
od 14. 3. 2021
Předplatné za 159 Kč
České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
Filmy česky
Filmy česky
HD kvalita | od 8. 10. 2020
Zdarma
Kinobox
Kinobox
od 6. 6. 2023
Zdarma
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Správce statku recenze a hodnocení

Ve filmu Správce statku hrají .

Film Správce statku režíruje .

Film Správce statku můžete vidět na České kino, Filmy česky, Kinobox, Voyo.

Film Správce statku je online na České kino, Filmy česky, Kinobox, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.