FB pixel TP pixel
The Old Fairy Tale: When the Sun Was God
The Old Fairy Tale: When the Sun Was God

Staré báje vikingů

The Old Fairy Tale: When the Sun Was God
Polsko | 2003 | Fantasy filmy | Vikingové | 107 minut

Film o zločinu a trestu, lásce a žárlivosti, životě a zvycích starých Slovanů a o počátcích polského státu. Příběh se odehrává v IX. století, sto let před přijetím kresťanství, v kraji, kterému vládne krutý kníža Popel. Jeho zločiny rozpoutají vzpouru. Lovec a bojovník Ziemek odmítne akceptovat rozh...

Film o zločinu a trestu, lásce a žárlivosti, životě a zvycích starých Slovanů a o počátcích polského státu. Příběh se odehrává v IX. století, sto let před přijetím kresťanství, v kraji, kterému vládne krutý kníža Popel. Jeho zločiny rozpoutají vzpouru. Lovec a bojovník Ziemek odmítne akceptovat rozhodnutí, že jeho milovaná Dziwa má padnout jako oběť bohům. Rozhodne se bojovat za svoju lásku.

Hrají: Daniel Olbrychski, Michal Zebrowski, Bogdan Stupka, Małgorzata Foremniak, Marina Aleksandrova, Jerzy Trela, Ewa Wiśniewska

Režie: Jerzy Hoffman

IMDb  54 % Kinobox  61 %

Staré báje vikingů online

Sledovat Staré báje vikingů online můžeš na Filmbox+, Kuki. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Staré báje vikingů online, zda je ke stažení a zda má Staré báje vikingů dabing nebo titulky.

Filmbox+
Filmbox+
český dabing | SD kvalita | od 2. 2. 2023
Předplatné za 99 Kč
Kuki
Kuki
od 10. 9. 2023
Předplatné za 50 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Staré báje vikingů recenze a hodnocení

Ve filmu Staré báje vikingů hrají Daniel Olbrychski, Michal Zebrowski, Bogdan Stupka, Małgorzata Foremniak, Marina Aleksandrova, Jerzy Trela, Ewa Wiśniewska.

Film Staré báje vikingů režíruje Jerzy Hoffman.

Film Staré báje vikingů má 107 minut.

Film Staré báje vikingů můžete vidět na Filmbox+, Kuki.

Film Staré báje vikingů je online na Filmbox+, Kuki, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.