FB pixel TP pixel
Štístko a Poupěnka – Ať žijí pohádky
Štístko a Poupěnka – Ať žijí pohádky

Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky!

Štístko a Poupěnka – Ať žijí pohádky
Česko | 2020 | Hudební filmy | Pro nejmenší

Celovečerní film s písničkami pro celou rodinu nejen poučí, ale i zabaví a roztančí. Naučíme se hodiny s písničkou Tik Ťak a zacvičíme si na Hejbni kostrou. Naběháme se jako Pejsek a kočička a všichni si nechají jedno tajemství pro sebe s písničkou Šušušu. Navštíví nás Zoubková víla a pak se s novým...

Celovečerní film s písničkami pro celou rodinu nejen poučí, ale i zabaví a roztančí. Naučíme se hodiny s písničkou Tik Ťak a zacvičíme si na Hejbni kostrou. Naběháme se jako Pejsek a kočička a všichni si nechají jedno tajemství pro sebe s písničkou Šušušu. Navštíví nás Zoubková víla a pak se s novým kamarádem pejskem Ňufáčkem vydáme na dobrodružnou výpravu za pokladem do krajiny pohádek. Potkáme Jeníčka a Mařenku i Červenou Karkulku. Pyšnou princeznu naučíme Kouzelná slůvka a všechny broučky naučí papat Mňamáček. A protože jsme Kamarádi, zatančíme si společně s písničkou Jájájá. V pláštěnkách a dešti zazpíváme Sláva nazdar výletu. Jako bonus napíšeme Ježíškovi list v písničce Vánoční. Téměř sedmdesát minut dobrodružství, zábavy, tance i poučení.

Rent 4,99 €

Hrají: Lukáš Kunz, Barbora Waschingerová

Režie: Jaroslav Mottl

Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! online

Sledovat Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! online můžeš na České kino, iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! online, zda je ke stažení a zda má Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! dabing nebo titulky.

České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
iTunes
iTunes
české titulky | HD kvalita | SD kvalita | od 22. 5. 2020
Půjčení za 79 Kč (i HD) Nákup za 199 Kč nebo 279 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! recenze a hodnocení

Tvůj názor na Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky!?

Ve filmu Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! hrají Lukáš Kunz, Barbora Waschingerová.

Film Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! režíruje Jaroslav Mottl.

Film Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! můžete vidět na České kino, iTunes.

Film Štístko a Poupěnka: Ať žijí pohádky! je online na České kino, iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.