FB pixel TP pixel
StreetDance 3D
StreetDance 3D

StreetDance 3D

StreetDance 3D
USA | 2010 | StreetDance | Romantické filmy | Tanec | 98 minut

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychl...

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Hrají: Rachel McDowall, Patrick Baladi

IMDb  59 % Kinobox  58 %

StreetDance 3D online

Sledovat StreetDance 3D online můžeš na Amazon Prime Video, Voyo. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film StreetDance 3D online, zda je ke stažení a zda má StreetDance 3D dabing nebo titulky.

Voyo
Voyo
český dabing | od 11. 2. 2021
Předplatné za 159 Kč
Amazon Prime Video
Amazon Prime Video
původní znění | HD kvalita | SD kvalita | od 1. 10. 2022
Předplatné za 79 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

StreetDance 3D zajímavosti

Rozpočet
5 773 100 $
Tržby v českých kinech
8 817 945 Kč
Návštěvnost v českých kinech
59 925 diváků

StreetDance 3D recenze a hodnocení

Ve filmu StreetDance 3D hrají Rachel McDowall, Patrick Baladi.

Film StreetDance 3D režíruje .

Film StreetDance 3D má 98 minut.

Film StreetDance 3D měl rozpočet 5 773 100 $.

Film StreetDance 3D vidělo v českých kinech 59 925 diváků.

Film StreetDance 3D můžete vidět na Amazon Prime Video, Voyo.

Film StreetDance 3D je online na Amazon Prime Video, Voyo, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.