FB pixel TP pixel
Category 6: Day of Destruction
Category 6: Day of Destruction

Stupeň 6: Dny totální zkázy

Category 6: Day of Destruction
USA | 2004 | Sci-fi filmy | Katastrofa | 175 minut

Příroda udeří neuvěřitelně ničivou silou. Las Vegas rozmetá tornádo, severovýchod Spojených států sužují tropická vedra, která provázejí obrovské požáry. Následují prudké bouře a hromobití století. Pro ambiciózní chicagskou televizní reportérku Amy Harkingovou, která čeká ve své kariéře na velkou ch...

Příroda udeří neuvěřitelně ničivou silou. Las Vegas rozmetá tornádo, severovýchod Spojených států sužují tropická vedra, která provázejí obrovské požáry. Následují prudké bouře a hromobití století. Pro ambiciózní chicagskou televizní reportérku Amy Harkingovou, která čeká ve své kariéře na velkou chvíli, je ale strach z těchto povětrnostních anomálií podružný ve srovnání s hrozícím energetickým kolapsem. Ten by zanechal celou populaci ve tmě, bez jakékoli možnosti komunikace a vystavenou nepředvídatelným nebezpečím...

Hrají: Nancy McKeon, Thomas Gibson, Chandra West, Randy Quaid, Dianne Wiest, Brian Dennehy, Brian Markinson

Režie: Dick Lowry

IMDb  53 % Kinobox  46 %

Stupeň 6: Dny totální zkázy online

Sledovat Stupeň 6: Dny totální zkázy online můžeš na Filmbox+. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Stupeň 6: Dny totální zkázy online, zda je ke stažení a zda má Stupeň 6: Dny totální zkázy dabing nebo titulky.

Filmbox+
Filmbox+
český dabing | SD kvalita | od 28. 3. 2024
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Stupeň 6: Dny totální zkázy recenze a hodnocení

Tvůj názor na Stupeň 6: Dny totální zkázy?

Ve filmu Stupeň 6: Dny totální zkázy hrají Nancy McKeon, Thomas Gibson, Chandra West, Randy Quaid, Dianne Wiest, Brian Dennehy, Brian Markinson.

Film Stupeň 6: Dny totální zkázy režíruje Dick Lowry.

Film Stupeň 6: Dny totální zkázy má 175 minut.

Film Stupeň 6: Dny totální zkázy můžete vidět na Filmbox+.

Film Stupeň 6: Dny totální zkázy je online na Filmbox+, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.