FB pixel TP pixel
Summertime
Summertime

Summertime

Summertime
Francie | 2015 | Romantické filmy | 105 minut

Píše se rok 1971 a mladá Delphine se odhodlá opustit farmu na francouzském venkově a odjíždí do Paříže. Nedlouho poté potká Carole, atraktivní a sebevědomou ženu, která na univerzitě vede rodící se feministické hnutí. Navzdory odlišnému původu se do sebe okamžitě zamilují. Smrt v rodině však Delphin...

Píše se rok 1971 a mladá Delphine se odhodlá opustit farmu na francouzském venkově a odjíždí do Paříže. Nedlouho poté potká Carole, atraktivní a sebevědomou ženu, která na univerzitě vede rodící se feministické hnutí. Navzdory odlišnému původu se do sebe okamžitě zamilují. Smrt v rodině však Delphine povolá zpět na farmu a Carole se svou lásku rozhodne následovat. Avšak realita každodenního bezčasí vesnice nemůže být ve větším kontrastu vůči rozvíjejícímu se světu svobodomyslné Paříže. Nejnovější snímek Catherine Corsiniové vypráví pozoruhodně působivý příběh vášnivé lásky a společenské změny, který podtrhuje výjimečná chemie hereček v hlavních rolích.

IMDb  64 % Kinobox  67 %

Summertime online

Sledovat Summertime online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Summertime online, zda je ke stažení a zda má Summertime dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
anglické titulky | HD kvalita | SD kvalita | od 22. 1. 2023
Půjčení za 79 Kč (i HD) Nákup za 149 Kč nebo 199 Kč (HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Summertime recenze a hodnocení

Ve filmu Summertime hrají .

Film Summertime režíruje .

Film Summertime má 105 minut.

Film Summertime můžete vidět na iTunes.

Film Summertime je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.