FB pixel TP pixel
The Light Between Oceans
The Light Between Oceans

Světlo mezi oceány

The Light Between Oceans
Velká Británie | 2016 | Romantické filmy | Romantické drama

V roce 1918, po čtyřech hrozných letech strávených v bojích na západní frontě, se Tom Sherbourne (Michael Fassbender) vrací do Austrálie a přijímá místo strážce majáku na vzdálené Janusová skále. Na tento opuštěný ostrov, kam zásobovací člun připluje pouze každé tři měsíce a dovolenou strážce dostan...

V roce 1918, po čtyřech hrozných letech strávených v bojích na západní frontě, se Tom Sherbourne (Michael Fassbender) vrací do Austrálie a přijímá místo strážce majáku na vzdálené Janusová skále. Na tento opuštěný ostrov, kam zásobovací člun připluje pouze každé tři měsíce a dovolenou strážce dostane v tom lepším případě každý třetí rok, si Tom přivede mladou, odvážnou a milující manželku Isabel (Alicia Vikander). Jejich štěstí má trpkou příchuť, neboť Isabel nedokáže ani na potřetí donosit zdravé dítě. Právě když se užialená Isabel ubírá k hrobu svého posledního dítěte, vítr k ní priveje dětský pláč.

Hrají: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Caren Pistorius, Emily Barclay, Anthony Hayes, Leon Ford

Režie: Derek Cianfrance

IMDb  72 % Kinobox  73 %

Světlo mezi oceány online

Sledovat Světlo mezi oceány online můžeš na iTunes. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Světlo mezi oceány online, zda je ke stažení a zda má Světlo mezi oceány dabing nebo titulky.

iTunes
iTunes
české titulky | HD kvalita | SD kvalita | od 20. 1. 2023
Půjčení za 39 Kč (i HD) Nákup za 99 Kč (i HD)
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Světlo mezi oceány recenze a hodnocení

Ve filmu Světlo mezi oceány hrají Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Caren Pistorius, Emily Barclay, Anthony Hayes, Leon Ford.

Film Světlo mezi oceány režíruje Derek Cianfrance.

Film Světlo mezi oceány měl rozpočet 20 000 000 $.

Film Světlo mezi oceány můžete vidět na iTunes.

Film Světlo mezi oceány je online na iTunes, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.