FB pixel TP pixel
Sweet Country
Sweet Country

Sweet Country

Sweet Country
Austrálie | 2018 | Westerny | Divoký západ | 113 minut

Domorodý chovatel dobytka Sam (Hamilton Morris) v sebeobraně zabije bělošského majitele stanice Harryho. Musí vše opustit a utéct i se svou těhotnou manželkou. Vydávají se drsnou a nádhernou krajinou do vnitrozemí. Seržant Fletcher (Bryan Brown) s pomocí domorodého stopaře Archieho (Gibson John) a m...

Domorodý chovatel dobytka Sam (Hamilton Morris) v sebeobraně zabije bělošského majitele stanice Harryho. Musí vše opustit a utéct i se svou těhotnou manželkou. Vydávají se drsnou a nádhernou krajinou do vnitrozemí. Seržant Fletcher (Bryan Brown) s pomocí domorodého stopaře Archieho (Gibson John) a místních vlastníků půdy, mezi nimiž je i Fred (Sam Neill), vede skupinu pronásledovatelů. Je posedlý dopadením Sama a snahou předat ho za vraždu k soudu. Sam se však v buši vyzná lépe než kdo jiný...

Hrají: Hamilton Morris, Bryan Brown, Sam Neill, Thomas M. Wright, Ewen Leslie, Matt Day, Gibson John

Režie: Warwick Thornton

IMDb  69 % Kinobox  65 %

Sweet Country online

Sledovat Sweet Country online můžeš na KVIFF TV. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Sweet Country online, zda je ke stažení a zda má Sweet Country dabing nebo titulky.

KVIFF TV
KVIFF TV
původní znění | české titulky | od 7. 6. 2022
Půjčení (HD) za 70 Kč Nákup (HD) za 120 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Sweet Country recenze a hodnocení

Ve filmu Sweet Country hrají Hamilton Morris, Bryan Brown, Sam Neill, Thomas M. Wright, Ewen Leslie, Matt Day, Gibson John.

Film Sweet Country režíruje Warwick Thornton.

Film Sweet Country má 113 minut.

Film Sweet Country můžete vidět na KVIFF TV.

Film Sweet Country je online na KVIFF TV, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.