FB pixel TP pixel
The Siege of Jadotville
The Siege of Jadotville

The Siege of Jadotville

The Siege of Jadotville
Irsko | 2016 | Válečné filmy | Terorismus | 108 minut

Nízkorozpočtový snímek z produkce stanice Netlix byl natočen podle skutečných událostí. Ukazuje příběh jednotky irských vojenských \paniců\ v čele s Patem Quinlanem (Jamie Dornan), kteří jsou v době studené války vysláni pod záštitou OSN do Afriky a mají po místním vojenském převratu jediný úkol, ud...

Nízkorozpočtový snímek z produkce stanice Netlix byl natočen podle skutečných událostí. Ukazuje příběh jednotky irských vojenských \paniců\ v čele s Patem Quinlanem (Jamie Dornan), kteří jsou v době studené války vysláni pod záštitou OSN do Afriky a mají po místním vojenském převratu jediný úkol, udržet mír v místě zvaném Jadotville. Z mírové mise se ve finále vyklube boj o holý život, když se vlivem zákulisních taktik, boje o moc a další tajné zpackané operace OSN na místě, stanou obětními beránky, od kterých všichni dají ruce pryč a nechají je napospas osudu. Skupinka 150 nováčků, kteří nikdy nezažili skutečnou válku a vyděsí je i had v trávě, je tak postavena před rozhodnutí, jestli tváří v tvář obrovské přesile najatých žoldáků budou kapitulovat, nebo bojovat do poslední vystřelené kulky a zemřou jako hrdinové. Paradoxně tato událost byla zametena pod koberec, jako by se nikdy nestala, a o jednotce se dlouho mluvilo jako o zbabělcích irské armády.

Hrají: Jamie Dornan, Guillaume Canet, Mark Strong, Emmanuelle Seigner, Jason O'Mara, Mikael Persbrandt, Fiona Glascott

IMDb  72 % Kinobox  72 %

The Siege of Jadotville online

Sledovat The Siege of Jadotville online můžeš na Netflix. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film The Siege of Jadotville online, zda je ke stažení a zda má The Siege of Jadotville dabing nebo titulky.

Netflix
Netflix
anglické titulky | původní znění | 4K kvalita | HD kvalita | SD kvalita | od 13. 12. 2017
Předplatné za 199 Kč nebo 259 Kč nebo 319 Kč - Vysvětlení cen předplatného
Nezobrazuje se vám titul na Netflixu? Přepněte si na anglický profil.
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

The Siege of Jadotville recenze a hodnocení

Ve filmu The Siege of Jadotville hrají Jamie Dornan, Guillaume Canet, Mark Strong, Emmanuelle Seigner, Jason O'Mara, Mikael Persbrandt, Fiona Glascott.

Film The Siege of Jadotville režíruje .

Film The Siege of Jadotville má 108 minut.

Film The Siege of Jadotville můžete vidět na Netflix.

Film The Siege of Jadotville je online na Netflix, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.