FB pixel TP pixel
Blackout Effect

Tmavá obrazovka

Blackout Effect
USA | 1998 | Thrillery | Letadla | 96 minut

Henry Drake je nervózní a poněkud ekcentrický řídící letového provozu, který má na starosti navádění letadel k bezpečnému přistání na letišti v Chicagu. Něco se ale pokazí, dopravní letadlo se srazí ve vzduchu s nákladním, následkem čehož zemře sto osmdesát pět lidí. John Dantley je úředník Národní ...

Henry Drake je nervózní a poněkud ekcentrický řídící letového provozu, který má na starosti navádění letadel k bezpečnému přistání na letišti v Chicagu. Něco se ale pokazí, dopravní letadlo se srazí ve vzduchu s nákladním, následkem čehož zemře sto osmdesát pět lidí. John Dantley je úředník Národní rady pro bezpečnost dopravy, který má za úkol incident vyšetřit, a to i přesto, že má v této věci osobní zájem – jeho bývalá přítelkyně byla na palubě dopravního letadla. Drake trvá na tom, že nehoda byla způsobena technickou poruchou. Prohlašuje, že monitor radaru zčernal právě ve chvíli, když se snažil navést letadla na bezpečné přistání. Jeho kolegové mu ale nevěří, někteří z nich dokonce sdělí Danteymu, že právě Drake zavinil onu nehodu a to dokonce schválně. Teď je na Dantleym, aby zjistil, kdo z nich mluví pravdu a případně najít závadu v systému dřív, než způsobí další nehodu.

Hrají: Eric Stoltz, Charles Martin Smith, Andy Comeau, Joe Guzaldo, Jeff Williams, Alexandra Hedison, Joel McKinnon Miller

Režie: Jeff Bleckner

IMDb  58 % Kinobox  53 %

Tmavá obrazovka online

Sledovat Tmavá obrazovka online můžeš na HBO Max. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Tmavá obrazovka online, zda je ke stažení a zda má Tmavá obrazovka dabing nebo titulky.

HBO Max
HBO Max
anglické titulky | původní znění | český dabing | HD kvalita | SD kvalita | od 8. 3. 2022
Předplatné za 199 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Tmavá obrazovka recenze a hodnocení

Ve filmu Tmavá obrazovka hrají Eric Stoltz, Charles Martin Smith, Andy Comeau, Joe Guzaldo, Jeff Williams, Alexandra Hedison, Joel McKinnon Miller.

Film Tmavá obrazovka režíruje Jeff Bleckner.

Film Tmavá obrazovka má 96 minut.

Film Tmavá obrazovka můžete vidět na HBO Max.

Film Tmavá obrazovka je online na HBO Max, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.